Kayseri Büyükşehir'den yeni adrenalin merkezi

Kayseri Büyükşehir'den yeni adrenalin merkezi


Spor 18.11.2025 09:54:52 0
Kayseri Büyükşehir

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, spor altyapısını güçlendirmeye devam ederek, Kayseri’ye Türkiye’nin ikinci BMX parkurunu kazandırırken, Kayseri Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş. bünyesindeki BMX Spor Okulu da genç sporculara hız, cesaret ve özgüven kazandırmayı hedefliyor.

KAYSERİ (İGFA) - Kayseri'nin spor altyapısına önemli bir katkı sağlayan Türkiye'nin 2. BMX parkuru, Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi'nde bisiklet severlerin ve profesyonel sporcuların hizmetine sunuldu. İç Anadolu Bölgesi'nde tek olan BMX parkuru, bisiklet sporuna olan katkılarıyla bilinen Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ın vizyonu doğrultusunda inşa edildi. Parkurda, 6 ve 9 metrelik rampalar, başlangıç tepesinden yüksek hızlarla inen sürücüler için büyük bir adrenalin ve heyecan yaşatacak. Ayrıca step up, berms, çiftler, silindir ve panettone gibi özel parkur engelleriyle sporcuların yeteneklerini zorlayacak ve geliştirecek.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş. bünyesindeki BMX Spor Okulu, genç sporculara hız, cesaret ve özgüven kazandırmayı hedefliyor. BMX parkurunda, profesyonel antrenörler eşliğinde yapılan antrenmanlar sayesinde çocuklar sadece pedal çevirmeyi değil, aynı zamanda mücadele etmeyi, denge kurmayı ve hedefe odaklanmayı öğreniyor. Katılımcılar her antrenmanda daha yükseğe çıkıyor, her turda bir adım daha ileriye gidiyor.

Kayseri’nin yeni BMX parkuru, yalnızca yerel sporcular için değil, aynı zamanda uluslararası yarışmalar ve organizasyonlar için de büyük bir fırsat sunuyor. Uluslararası Bisikletçiler Birliği (UCI) standartlarına uygun şekilde tasarlanan bu parkur, Kayseri'yi ulusal ve uluslararası bisiklet yarışlarının düzenleneceği önemli bir merkez haline getirecek. BMX parkuru, gençlerin adrenalin dolu bir deneyim yaşarken aynı zamanda sağlıklı yaşamı da hayatlarına dâhil etmelerini sağlayacak.

Herkesin katılabileceği antrenmanlar ve yarışlarla dolu bir sezon için BMX Spor Okulu'na kayıtlar alınıyor. Bisiklet tutkunları, kaykaycılar ve profesyonel sporcular, bu eşsiz parkurda enerjilerini sonuna kadar kullanacak. Detaylar ve BMX Spor Okulu'na kayıtlar için sporaskayseri.com.tr adresi ziyaret edilebilecek.

Büyükşehir Belediyesi, Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç yönetiminde güçlü bir vizyonla, Altın Bayrak Ödüllü Avrupa Spor Şehri olan ve Dünya Spor Başkenti adayı Kayseri’yi, spor alanında emin adımlarla zirveye taşıyor.

Başkan Hatice Sekmen, İlçe ve Kırsalda Sorunları Hızla Çözüyor İbradı Belediyesi Fen İşleri ekipleri, İbradı–Üzümdere yolunda bozulan bölgelerde bakım ve yama çalışmalarını tamamlayarak ulaşımı daha güvenli ve konforlu hale getirdi.
Antalya'da 13 Bin Marulla Türk Bayrağı Antalya’da çiftçiler, 13 bin marul fidesiyle tarlada dev bir Türk bayrağı deseni oluşturarak hem üretime hem de milli değerlere dikkat çekti.
Muhasebeciler sahte belge ve dijital denetimi masaya yatırdı Isparta SMMMO’nun düzenlediği seminerde sahte belge kullanımı ve yeni nesil dijital denetim sistemi “Kurgan” hakkında meslek mensuplarına kapsamlı bilgiler aktarıldı. Seminer, yoğun katılım ve uzman sunumlarıyla dikkat çekti.
“Yenişehirlioğlu’ndan Şükrü Başkana Övgü” 8. Isparta Kitap Fuarı’na katılmak üzere şehre gelen AK Parti Grup Başkanvekili, Manisa Milletvekili, Yazar ve Aktör Bahadır Yenişehirlioğlu, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’i ziyaret etti.
Ali Çetin Şehit aileleriyle buluştu AK Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin, 15 Temmuz Derneği’nin düzenlediği 9. Geleneksel Şehit Aileleri Buluşması’nda şehitlerin aileleriyle bir araya gelerek teşekkürlerini iletti.