Gündem

Gündem Haberleri

Kayseri Kocasinanda kar mesaisi

Kayseri Kocasinanda yolların kapanmaması için çalışmalarını aralıksız sürdüren belediye ekipleri, sorumluluk bölgelerinde 24 saat esasına göre çalışıyor.


Gündem 17.02.2021 14:31:00 0
Kayseri Kocasinanda kar mesaisi

KAYSERİ (İGFA) -  Kocasinan Belediyesine bağlı ekipler yoğun kar yağışının ardından vatandaşların güvenli ulaşımlarını sağlamak için yaya yolları, cadde ve sokaklarda kar temizleme çalışmalarını sürdürüyor.

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, yerel yönetim olarak kar yağışının herhangi bir olumsuzluğa sebebiyet vermemesi açısından çalışmaların kesintisiz sürdüğünü kaydederek, özverili ekiplerine teşekkür etti. Greyder ve diğer kar temizleme araçlarıyla, caddeler başta olmak üzere ilçenin dört bir yanında vatandaşlarımızın yoğun olduğu hastane, sağlık ocağı ve duraklarda kar temizleme çalışması gerçekleştirdiklerini kaydeden Başkan Çolakbayrakdar, "Kar, bereket ve güzelliktir. Kocasinan Belediyesi olarak kar yağışının herhangi bir olumsuzluğa sebebiyet vermemesi ve bu doğal güzelliğin sadece anılarda iz bırakacak güzellikler olması adına çalışmalarımız devam ediyor” dedi.


Bakan Güler Yüksekova Belediyespor sporcularıyla buluştu Bakan Güler Yüksekova Belediyespor sporcularıyla buluştu
Avrasya Tüneli'nde yeni rekor Avrasya Tüneli'nde yeni rekor
Ersin Gündoğdu Personel Limited Şirketi’in sendika işyeri temsilcisi oldu Ersin Gündoğdu Personel Limited Şirketi’in sendika işyeri temsilcisi oldu
Keşan'da trafik kazasında hasar tartışması Keşan'da trafik kazasında hasar tartışması
Çocukların yüzü gülüyor anneler mutlu oluyor Çocukların yüzü gülüyor anneler mutlu oluyor