Kayseri Talas personeline ilk yardım eğitimi

Kayseri Talas personeline ilk yardım eğitimi


Yaşam 19.06.2025 08:27:39 0
Kayseri Talas personeline ilk yardım eğitimi

Kayseri Talas Belediyesi, çalışanlarının acil durumlarda bilinçli ve etkili müdahale yapabilmesi için başlattığı ilk yardım eğitimlerini sürdürüyor.

KAYSERİ (İGFA) - Kayseri İl Sağlık Müdürlüğü iş birliğiyle gerçekleştirilen son eğitim programında belediye personeli, bir kez daha hayat kurtaracak bilgilerle donatıldı.

Daha önce de düzenlenen ilk yardım eğitimlerinin devamı niteliğinde olan bu program, teorik bilgilerin yanı sıra uygulamalı çalışmalarla pekiştirildi. Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen programda katılımcılar, kalp masajı, solunum yolu tıkanıklıklarında müdahale, kanama ve kırıklara ilk yardım gibi konularda uzman sağlık görevlilerinden eğitim aldı.

Eğitimi başarıyla tamamlayan personele, İl Sağlık Müdürlüğü tarafından onaylı katılım sertifikaları verilecek. Talas Belediyesi, ilk yardım bilincini artırmaya yönelik bu tür organizasyonları önümüzdeki dönemlerde de sürdürecek.

Gelendost araç filosunu güçlendiriyor Gelendost Belediyesi, hizmet kalitesini artırmak amacıyla filosuna bir itfaiye aracı, bir damperli kamyon ve iki traktör ekledi. İyi Parti Genel Merkezi’nin desteğiyle sağlanan araçlar sayesinde altyapı ve acil müdahale hizmetleri
Vali Erin'den Eğirdir meyvecilik araştırma enstitüsü’ne ziyaret Isparta Valisi Abdullah Erin, Eğirdir Meyvecilik Araştırma Enstitüsü’nü ziyaret ederek, yürütülen bilimsel çalışmalar hakkında bilgi aldı. Vali Erin, enstitünün tarım ve meyvecilikteki katkılarına dikkat çekerek personele teşekkür
HÜDA PAR İl Başkanı Durmaz: Başka gazeteler kapanmadan yerel basın desteklenmeli Artan ekonomik zorluklar ve tasarruf tedbirlerinin etkisiyle kimi yerel gazete yayın hayatına son vermek zorunda kalırken, bu süreç Antalya’da da etkisini gösterdi. HÜDA PAR Antalya İl Başkanı Muhammet Şerif Durmaz, kapanan gazete
Finike'de motosiklet denetimi: 28 araç trafikten men edildi Finike İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından düzenlenen huzur ve güven uygulamasında çalıntı, şasi numarası kazınmış ve mevzuata aykırı motosikletler tespit edilerek trafikten men edildi.
Mamak köyü’nde çilek ve gül üretimine yakın takip Dr. Mehmet Aksu ve Ali Murat Koşar, Burdur Ağlasun’a bağlı Mamak Köyü’nü ziyaret ederek çilek fidesi üretimi ve gül bahçelerinde incelemelerde bulundu.