Keçiborlu’da Yatırımlar Hız Kesmeden Devam Ediyor


Siyaset 5.06.2020 22:55:00 0
Keçiborlu’da Yatırımlar Hız Kesmeden Devam Ediyor

Isparta merkezinde olduğu kadar İlçelerde de kamu yatırımları korona virüs pandemisi mücadele süresinde de hız kesmeden devam etti.
Vali Ömer Seymenoğlu çalışma ziyareti kapsamında Keçiborlu İlçesini ziyaret ederek, ilçede devam eden yatırımları yerinde inceledi.
Vali Seymenoğlu ilk olarak beraberinde Keçiborlu Kaymakamı Okan Leblebicier ve ilçe belediye başkanı Yusuf Murat Parlak ile birlikte yöresel ürünlerin satışının yapılacağı pazar yeri ile bir adet sosyal tesis çalışmalarının devam ettiği alanda incelemelerde bulunarak projeyle ilgili bilgi aldı.

Vali Seymenoğlu ardından ilçede inşaat çalışmalarında yüzde 90’lara gelinen ilçe devlet hastanesi alanında incelemelerde bulundu. Hastanenin poliklinik ve acil servis bölümlerinde yapılan çalışmaları yerinde görev Vali Seymenoğlu yüklenici firma yetkililerinden bilgi aldı.
Isparta Valisi Ömer Seymenoğlu’nun ilçede yapılan çalışmaları yerinde gördüğü diğer bir proje ise TOKİ konutları oldu. Nostalji ile teknolojinin bir arada kullanılarak inşaat çalışmaları devam eden 167 konutluk projeyi inceleyen Vali Seymenoğlu ilgilerden bilgi aldı. TOKİ konutlarının 2021 yılı başlarında hak sahiplerine teslim edilmesi bekleniyor.

 
2,8 milyar TL'lik tarımsal destek ödemeleri hesaplarda 2,8 milyar TL'lik tarımsal destek ödemeleri hesaplarda
Mert Rüstem’den Girit’te “İzmir” fotoğraf sergisi Mert Rüstem’den Girit’te “İzmir” fotoğraf sergisi
Kadın sürücüleri cesaretlendiren proje Kadın sürücüleri cesaretlendiren proje
İdris Taş: TGK 29. başkanlar kurulu Bolu’da başladı Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu’nun 29. Başkanlar Kurulu Bolu’da Başladı. TGK Yönetimi, Bolu Valisi Abdulaziz Aydın’ı Ziyaret Etti
RTÜK’te görev değişimi... Mehmet Daniş yeni başkan seçildi RTÜK’te görev değişimi... Mehmet Daniş yeni başkan seçildi