Keşan'da iki ayrı operasyonda ruhsatsız silah ele geçirildi

Keşan'da iki ayrı operasyonda ruhsatsız silah ele geçirildi


Gündem 18.04.2024 10:14:30 0
Keşan

Keşan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu ve silah kaçakçılığıyla mücadele kapsamında iki ayrı operasyonda ruhsatsız silah ve fişek ele geçirdi.

Erdoğan DEMİR / EDİRNE (İGFA)- İlk operasyonda Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Bademlik Caddesi üzerinde park halinde bulunan bir araç kontrol edildi. Araç içerisinde bulunan S.Ç. isimli şahısın üzerinde ruhsatsız bir tabanca ve bu tabancaya ait bir adet şarjör ele geçirildi.


İkinci operasyonda ise İspat Cami Mahallesi Kurtuluş Caddesinde park halinde bulunan bir araç kontrol edildi. Araç içerisinde bulunan M.K. isimli şahsın üzerinde 1 adet ruhsatsız tabanca, bu tabancaya ait bir adet şarjör ve 13 adet fişek ele geçirildi.
Her iki şahıs hakkında da adli işlem başlatıldı.


Udoor’dan Isparta 32 Spor’a maddi destek Udoor’dan Isparta 32 Spor’a maddi destek
Aksu heyetinden Başkan Başdeğirmen’e ziyaret Aksu Belediye Başkanı Veli Kahraman, meclis üyeleri ve AK Parti ilçe teşkilatı, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’i makamında ziyaret ettiler.
Başkan Başdeğirmen’den 1 mayıs mesajı Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutladı.
Artık sevkleri sonlandıracak! Burdur Devlet Hastanesinde hizmete başladı Artık sevkleri sonlandıracak! Burdur Devlet Hastanesinde hizmete başladı
BURDUR HAŞHAŞ HELVASI COĞRAFİ İŞARET BELGESİ ALDI Türk Patent ve Marka Kurumu tarafından coğrafi işaret belgesi verilen Burdur Haşhaş Helvası için Valilikte basın bilgilendirme toplantısı düzenledi.