Kilis İl Özel İdaresinde uzaktan eğitimler başladı

Kiliste İl Özel İdaresi personeline yönelik hizmet içi eğitimler Meclis Toplantı Salonunda uzaktan eğitim modülüyle gerçekleştiriliyor.


Gündem 13.03.2021 11:00:00 0
Kilis İl Özel İdaresinde uzaktan eğitimler başladı

KİLİS (İGFA) - Kiliste İl Özel İdare personeline yönelik uzaktan eğitimler yapılıyor. İçişleri Bakanlığı Bilgi İşlem Daire Başkanlığı koordinesinde ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ramazan Sümerin talimatları ile belirli takvim periyotları çerçevesinde yapılan eğitimler, video konferans sistemi ile veriliyor. İl Özel İdare personeline yönelik eğitimlerde, yerel yönetimler modülü eğitimi Özel İdare Bilgi İşlem ve e-İçişleri Proje Sorumlusu Serkan Sayaoğlu tarafından gerçekleştiriliyor. Eğitimlerin Mart ayı sonuna kadar devam edeceği öğrenildi.


Belediye Meclisinde 16 madde görüşüldü Isparta Belediye Meclisi, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen Başkanlığında toplandı. Belediye Meclisi’nin Mayıs ayı ilk toplantısında görüşülen 16...
Altın madalya için ter dökecek Isparta’nın gelecek vaat eden güreşçisi Isparta 32 Spor’un sporcusu Bade Su Doğan, 6-9 Mayıs tarihleri arasında Yunanistan’da yapılacak olan Avrupa Şampiyonasında Türkiye’yi temsil edecek.
JANDARMA EKİPLERİNDEN UYUŞTURUCU VE KAÇAKÇILIK OPERASYONLARI Burdur Kolluk birimleri tarafından kaçakçılık ve organize suçları ile mücadeleye yönelik yürütülen çalışmalar azim ve kararlılıkla devam etmektedir.
Kepez Meclisi mali krizi çözdü Kepez Belediye Meclisi, önceki yönetim döneminde açılan bazı davalardan dolayı belediyeye haciz yapılması işlemini kredi teminat mektubu ile çözdü.
Manisa'da mahsuller için yeni pazarlar bulunacak Manisa'da mahsuller için yeni pazarlar bulunacak