Kilis’te şehir magandaları JASAT’tan kaçamadı


Gündem 14.07.2021 12:00:00 0
Kilis’te şehir magandaları JASAT’tan kaçamadı

Kilisin Musabeyli ilçesinde katıldıkları düğünde silah sıkarak tehlike oluşturan şehir magandaları, JASAT’tan kaçamadı.

KİLİS (İGFA)-  Kilisin Musabeyli ilçesi şehir merkezinde bulunan düğün alanında masa kurup alkol alarak havaya ateş açıp o görüntüleri ise sosyal medyada yayınlayan 3 kişi JASAT’tan kaçamadı.

M.A.K., H.S., ve M.G. isimli üç şahıs Jandarma Dedektifleri (JASAT) ve Musabeyli ilçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan takip neticesinde yakalandı.

Jandarmanın yaptığı çalışmalara bomba arama köpeği Belada katılırken yapılan operasyonda 1 av tüfeği ve üç tabanca ele geçirildi. Olayla ilgili tahkikat sürüyor.


Akaryakıt fiyatlarında yeni uygulama: Artık yasak! 15 Mayıs'tan itibaren başlıyor Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK), akaryakıt fiyatları için çok kritik bir karara imza attı. Buna göre VMax, Vpro gibi ifadelerle daha yüksek fiyata satılan benzin ve motorin için tek fiyat dönemini başlattı. Karar Resmi Gaz
Benzin ve motorine dev indirim geliyor! Dolar kurundaki stabil durum devam ederse, pazartesi gece yarısı itibarıyla benzine 1.80 TL, motorine ise 1.20 TL indirim yapılacak. İndirim sonrası İstanbul, Ankara ve İzmir'de yeni fiyatlar belirlendi.
ISPARTA'DA GÜLCÜLER 12 BİN TON REKOLTE BEKLİYOR Hava sıcaklığının yüksek seyretmesi ile 10 gün öne alınan gül hasadı başladı. Bu yıl 12 bin ton rekolte bekleniyor.
Yalçın Küçüközkan: Play-off’ta yer almayı çok istiyorduk Yalçın Küçüközkan: Play-off’ta yer almayı çok istiyorduk
HDI Sigorta Kadınlar Türkiye Kupası'nda Yalıkavak ile Konyaaltı Belediyesi eşleşti HDI Sigorta Kadınlar Türkiye Kupası'nda Yalıkavak ile Konyaaltı Belediyesi eşleşti