Kilis Vakfı Başkanından Rektör Karacoşkuna tebrik

Kilis Vakfı Başkanı Yaşar Aktürk, 7 Aralık Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Doğan Karacoşkunu görev süresinin bir dönem daha uzaması nedeniyle tebrik etti.


Gündem 6.02.2021 15:30:00 0
Kilis Vakfı Başkanından Rektör Karacoşkuna tebrik

KİLİS (İGFA) - Kilis Vakfı Başkanı Yaşar Aktürk, şehrin göz bebeği olan 7 Aralık Üniversitesinin kıymetli Rektörü Prof. Dr. Mustafa Doğan Karacoşkunun yeniden rektör olarak seçilmiş olmasını memnuniyet ile öğrendiğini kaydetti.

Aktürke olan güvenlerini de dile getiren Başkan Aktürk, "Sayın Hocamızın önceki dönemde olduğu gibi yeni dönemde de görevini başarı ile sürdüreceğinden şüphemiz yoktur. Kilis Vakfı olarak üniversitemizi ilgilendiren her konuda hocamızın yanındayız. Rektör Beyi tebrik eder, görevinde başarılar dilerim" dedi.

 


Altın Orkide Medya Başarı Ödül Töreni merakla bekleniyor Altın Orkide Medya Başarı Ödül Töreni merakla bekleniyor
Isparta emniyet müdürü Koçak şehit polisin ailesini ziyaret etti Isparta Emniyet Müdürü Ahmet Cengiz Koçak, şehit Yonuz Turan’ın ailesine taziye ziyaretinde bulunarak “her zaman yanınızdayız” dedi.
Isparta merkezli 7 ilde operasyon: 13 kişi tutuklandı Isparta merkezli 7 ilde düzenlenen telefonla dolandırıcılık operasyonunda gözaltına alınan 20 şüpheliden 13'ü tutuklandı.
TMMOB’dan Kemer çıkarması TMMOB’dan Kemer çıkarması
"Bucak Belediyesinin kaynakları hor harcanmamıştır" "Bucak Belediyesinin kaynakları hor harcanmamıştır"