Kilis Valisi Soytürk’e ‘kültürel’ nezaket


Gündem 12.06.2021 07:00:00 0
Kilis Valisi Soytürk’e ‘kültürel’ nezaket

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Özgü Özkan Yavuz, bir dizi temaslar için geldiği Kiliste Vali Recep Soytürkü de makamında ziyaret etti.

KİLİS (İGFA)  - Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Özgül Özkan Yavuz, bir dizi temaslar için Kilise geldi. Kilis Valiliğini ziyaret etti. Bakan Yardımcısı Yavuz, Kilis Valisi Recep Soytürk ve protokol üyeleriyle birlikte valilik makamında bir araya gelerek Kilis Turizmi hakkında bilgiler aldı.  Görüşme sonrasında  Suriyenin Azez kentinde düzenlenecek olan program için Azeze hareket etti.


Başkan Bozbey: Bakkal amca hikayesini yok etmemeliyiz Başkan Bozbey: Bakkal amca hikayesini yok etmemeliyiz
Kadınlar Süper Final Serisi'nde eşitlik sağlandı Kadınlar Süper Final Serisi'nde eşitlik sağlandı
Bursa'da yağmalanan taksici saldırganı yakalandı! Bursa'da yağmalanan taksici saldırganı yakalandı!
Sağlıkta yeni dönem başladı! Artık o muayene ücretini SGK karşılayacak Hastanelerde yeni dönem başlıyor. Uzaktan muayene masrafları artık Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından karşılanacak. Doktorlar gerekli gördüğü takdirde rapor ve reçete yazabilecek.
Erdoğan talimatı verdi! Sokak köpeği sorunu bitecek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, uzun zamandır Türkiye'nin gündeminden düşmeyen sokak köpekleriyle ilgili harekete geçti. Başkan Erdoğan'ın talimatıyla "Hayvanları Koruma Kanunu" Meclis'te gündeme geliyor.