Kızılay Kilis Şubesi uzaktan eğitim gören çocukları sevindirdi

Türk Kızılay Kilis Şubesi ekipleri uzaktan eğitim gören çocukları unutmayarak moral verme adına onlar için hazırladıkları oyuncaklar ile sevindirdi.


Gündem 22.02.2021 09:00:00 0
Kızılay Kilis Şubesi uzaktan eğitim gören çocukları sevindirdi

KİLİS (İGFA) - Türk Kızılay Kilis Şubesi Başkanı Adnan Erdoğan, birimlerinin güzel bir faaliyete imza attığını vurguladı.

Uzun zamandır evlerinde uzaktan eğitim alan çocuklara moral vermek istediklerini kaydeden Erdoğan, "Özellikle ihtiyaç sahibi çocuklarımıza ve ailelerimize oyuncaklar dağıtarak onların biraz daha mutlu olmaları için elimizden geleni yapıyoruz. Her şey Kilis için ve vatandaşlarımız için" dedi.

 

 


Hayvan sayısı arttı, fiyatlar düştü Isparta’da hayvan sayısının artması ve ete talebin azalması nedeniyle kırmızı et fiyatlarında düşüş yaşandı.
Çalışanların beklediği müjdeyi Bakan Işıkhan verdi! Esnek çalışma modeli geliyor Çalışanlar dikkat! Uzaktan ve esnek çalışmada düzenleme sinyali Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'dan geldi. Işıkhan, "Çalışma Genel Müdürlüğümüz bu konuda mevzuat düzenlemelerini gerçekleştiriyor." dedi.
TEFENNİ'DE MİNİKLERE TRAFİK EĞİTİMİ VERİLDİ TEFENNİ'DE MİNİKLERE TRAFİK EĞİTİMİ VERİLDİ
İhtiyaç sahipleri için ‘Ekmek kart’ uygulaması Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, ihtiyaç sahibi vatandaşlar için ekmek kart uygulaması üzerinde çalıştıklarını duyurdu.
EMNİYET EKİPLERİ MOTOSİKLET HIRSIZLARINI KISKIVRAK YAKALADI EMNİYET EKİPLERİ MOTOSİKLET HIRSIZLARINI KISKIVRAK YAKALADI