Kocaeli Çayırova çocuk kulüplerinde annelere özel etkinlik

Kocaeli Çayırova çocuk kulüplerinde annelere özel etkinlik


Yaşam 9.05.2025 18:36:31 0
Kocaeli Çayırova çocuk kulüplerinde annelere özel etkinlik

Çayırova Belediyesi’nin çocuk kulüplerinde Anneler Günü’ne özel etkinlikler düzenlendi. Çayırovalı minikler, öğretmenleriyle birlikte hazırladıkları gösterileri, anneleri için sahneledi ve büyük alkış aldı.

KOCAELİ (İGFA) - Çayırovalı miniklerin eğitim yuvası olan ve onların geleceğe daha özgüvenli bir şekilde hazırlanmasına olanak sağlayan Çayırova Belediyesi’nin çocuk kulüplerinde, bugün birbirinden renkli gösteriler sahnelendi.

Anneler Günü’ne özel öğretmenleriyle birlikte hazırlanan minikler, annelerini duygulandıracak sürprizler de yaptı.

Çayırova’daki 8 bilgi evinde gerçekleştirilen ‘Anneler Günü’ etkinlikleri kapsamında, ilk olarak annelere, çocuklarının kendi sesinden ‘Anneler Günü’ mesajları dinletildi. Daha sonrasında ise miniklerin sahnelediği gösteriler beğeniyle izlendi. Anneler Günü etkinlikleri, düzenlenen oyunlar ve hediye takdimiyle programlar sona erdi.

Öte yandan Emek Mahallesi’nde bulunan Şehit Ömer Halisdemir Çocuk Kulübü öğrencileri, özel bir gösteri sahneledi. Gazze’de yaşanan soykırıma dikkat çeken Çayırovalı minikler ve öğretmenleri, Özgür Filistin için, Türk ve Filistin bayraklarıyla birlikte ‘Direnişin Sembolü Dabke Dansı’ gösterisi gerçekleştirdi. Öğrenciler gösteri sonunda, “Çocuklar Ölmesin, Annesiz Kalmasın” yazılı pankartı da açtı. Öğrencilerin bu duyarlılığı büyük alkış aldı.

Isparta Emniyeti’nden Bir Haftalık Bilanço Isparta İl Emniyet Müdürlüğü, 25-31 Ocak 2026 tarihleri arasında il genelinde gerçekleştirdiği geniş kapsamlı denetimlerin sonuçlarını kamuoyuyla paylaştı. Bir haftalık sıkı takip sonucunda 46 aranan şahıs adalete teslim edildi.
Antalya’daki otobüs faciasında can kaybı 10’a çıktı Antalya’nın Döşemealtı ilçesinde sis ve kaygan yolun neden olduğu otobüs kazasında yaşamını yitirenlerin sayısı 10 oldu. Hayatını kaybedenler arasında 19 yaşındaki üniversite öğrencisi Sudem Çakmak da bulunuyor.
Isparta Müftülüğü’nden Berat Kandili’ne özel program Isparta Müftülüğü, Berat Kandili dolayısıyla 2 Şubat Pazartesi günü Peygamber (Kavaklı) Camii’nde Kur’an-ı Kerim tilaveti, ilahi, sohbet ve duaların yer alacağı özel bir program düzenliyor.
Otobüs Kazası Üniversiteyi Yasa Boğdu Antalya’daki Otobüs Kazasında Hayatını Kaybeden 10 Kişiden 3’ünün Akdeniz Üniversitesi Öğrencisi Olduğu Belirlendi
Alanya’da denizde erkek cesedi bulundu Alanya Balıkçı Barınağı’nda denizde hareketsiz halde bulunan bir kişinin hayatını kaybettiği belirlendi. Yapılan incelemede cesedin, römorkör çalışanı 36 yaşındaki Cem Türkoğlu’na ait olduğu tespit edildi.