Kocaeli Çayırova meclisi toplandı

Kocaeli Çayırova meclisi toplandı


Gündem 4.02.2025 17:26:23 0
Kocaeli Çayırova meclisi toplandı

Kocaeli Çayırova Belediyesi Şubat Ayı Olağan Meclis Toplantısı bugün gerçekleştirildi. Meclis toplantısında dört gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı.

KOCAELİ (İGFA) - Kocaeli Çayırova Belediyesi Şubat Ayı Olağan Meclis Toplantısı, bugün Çayırova Belediyesi Kültür Salonu’nda yapıldı.

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’nin başkanlığında gerçekleştirilen meclis toplantısında, dört gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı.

Açılış, yoklama ve bir önceki meclise ait kararların okunmasıyla başlayan mecliste birinci gündem maddesi olarak Çayırova Belediyesi Zabıta Müdürlüğü personelinin 2025 Yılı Maktu Mesai Ücreti görüşüldü ve gündem maddesi oy birliği ile kabul edildi.

Meclisin ikinci gündem maddesinde ise Cumhuriyet Mahallesi’ndeki iki mevcut parka ve Şekerpınar Mahallesi’nde yeni yapılan parka isim verildi. Buna göre Demet Sokak’taki parka Begonya, Narlı Sokak’taki parka Akşemsettin ve Ramazan Sokak’ta yeni inşa edilen parka da Piri Reis adı verildi.

BİR SONRAKİ MECLİS 4 MART SALI GÜNÜ

Plan ve Bütçe Komisyonu’nun İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nün 2025 yılı vergi, resim, harç ve katılma payı dışındaki tarifelerinde bulunan ‘Tevhid ve İfraz ücretlerinde revize yapılması ile ilgili raporu oy birliği ile kabul edildi.

Gündemin dördüncü maddesi ise oy birliği ile ilgili komisyona havale edildi. Gündem dışı konuşmaların ardından meclis sona erdi. Bir sonraki meclis toplantısının 4 Mart Salı günü saat 14.00’da yapılması kararlaştırıldı.

Meclis toplantısı hakkında açıklamalarda bulunan Başkan Çiftçi, “Şubat ayı meclis toplantımızı tamamladık. Aldığımız kararların ilçemize ve kıymetli hemşehrilerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Yeşilova’da eğitim buluşması Burdur Yeşilova Belediye Başkanı Okan Kurd, Eğitim-İş Sendikası Burdur Şubesi ile Yeşilova’dan katılım sağlayan öğretmenlerin Belediye Otel Restaurant’ta düzenlediği toplantıya katılarak eğitim camiasının temsilcileriyle bir araya
Isparta Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü’nden öğrencilere yangın eğitimi Isparta Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri, öğrenciler ve okul personelinde yangın bilinci oluşturmak amacıyla Lokman Hekim Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi’nde kapsamlı bir yangın eğitimi ve tatbikatı gerçekleştirdi.
Antalya’da yaban keçisi avlayanlara rekor ceza: 973 bin TL Antalya’da koruma altındaki yaban keçisini avladıkları belirlenen 2 kişiye, Doğa Koruma ve Milli Parklar ekiplerince yapılan denetimler sonucu Kara Avcılığı Kanunu kapsamında toplam 973 bin 238 TL idari para cezası kesildi.
Yenilebilir sanılan her 3 mantardan 1’i hastanelik edebilir Antalya Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Tıp Fakültesi Öğretim Görevlisi Dr. Süleyman İbze, doğada “yenilebilir” olarak bilinen mantarların önemli bir bölümünün zehirli olduğuna dikkat çekerek, “Yenilebilir denilen her 3 mantardan 1’i si
Daşdöner tarafından GAR taksi esnafının park sorunu çözüldü GAR Taksi esnafının uzun süredir yaşadığı park yeri sorunu, Şoförler Odası Başkan Adayı Faruk Daşdöner’in girişimleri ve Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in talimatıyla kısa sürede çözüme kavuştu.