Kocaeli Çayırova meclisi toplandı

Kocaeli Çayırova meclisi toplandı


Gündem 4.02.2025 17:26:23 0
Kocaeli Çayırova meclisi toplandı

Kocaeli Çayırova Belediyesi Şubat Ayı Olağan Meclis Toplantısı bugün gerçekleştirildi. Meclis toplantısında dört gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı.

KOCAELİ (İGFA) - Kocaeli Çayırova Belediyesi Şubat Ayı Olağan Meclis Toplantısı, bugün Çayırova Belediyesi Kültür Salonu’nda yapıldı.

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’nin başkanlığında gerçekleştirilen meclis toplantısında, dört gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı.

Açılış, yoklama ve bir önceki meclise ait kararların okunmasıyla başlayan mecliste birinci gündem maddesi olarak Çayırova Belediyesi Zabıta Müdürlüğü personelinin 2025 Yılı Maktu Mesai Ücreti görüşüldü ve gündem maddesi oy birliği ile kabul edildi.

Meclisin ikinci gündem maddesinde ise Cumhuriyet Mahallesi’ndeki iki mevcut parka ve Şekerpınar Mahallesi’nde yeni yapılan parka isim verildi. Buna göre Demet Sokak’taki parka Begonya, Narlı Sokak’taki parka Akşemsettin ve Ramazan Sokak’ta yeni inşa edilen parka da Piri Reis adı verildi.

BİR SONRAKİ MECLİS 4 MART SALI GÜNÜ

Plan ve Bütçe Komisyonu’nun İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nün 2025 yılı vergi, resim, harç ve katılma payı dışındaki tarifelerinde bulunan ‘Tevhid ve İfraz ücretlerinde revize yapılması ile ilgili raporu oy birliği ile kabul edildi.

Gündemin dördüncü maddesi ise oy birliği ile ilgili komisyona havale edildi. Gündem dışı konuşmaların ardından meclis sona erdi. Bir sonraki meclis toplantısının 4 Mart Salı günü saat 14.00’da yapılması kararlaştırıldı.

Meclis toplantısı hakkında açıklamalarda bulunan Başkan Çiftçi, “Şubat ayı meclis toplantımızı tamamladık. Aldığımız kararların ilçemize ve kıymetli hemşehrilerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Vergide ölçü kaçtı mı? Gazeteci ve köşe yazarı Samet Memiş, kaleme aldığı son yazısında Maliye Bakanlığı’nın son dönemde uygulamaya koyduğu katı kuralları ve hükümetin vatandaşta tepkiye yol açan ekonomi politikalarını ele aldı.
Zorunlu Trafik Sigortası tarifesinde değişiklik yürürlüğe giriyor Zorunlu trafik sigortasında tarife ve teminatlara ilişkin önemli değişiklikler yapıldı. Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu’nun (SEDDK) “Karayolları Motorlu Araçlar Zorunlu Mali Sorumluluk Sigortasında Tar
Safiye Soyman Isparta’da unutulmaz bir geceye imza attı Safiye Soyman, Isparta’da verdiği konserde hem şarkılarıyla hem de Faik Öztürk ile sahnedeki samimi anlarıyla izleyenlere keyif dolu bir gece yaşattı.
Kantinci Esnafının Umudu Okan Fırat Toplu alım, hukuki destek ve dijital oda projeleriyle dikkat çeken Okan Fırat, kantinci esnafı için değişim çağrısı yaptı.
Faruk Daşdöner: “Biz Çalışacağız, Esnafımız Kazanacak” Isparta Şoförler, Otomobilciler ve Nakliyeciler Esnaf Odası Başkan Adayı Faruk Daşdöner, Gülistan Mahallesi’nde belediye tarafından yürütülen pazar yeri düzenleme çalışmaları kapsamında yenilenen Gülistan Taksi Durağı’nda taksici