Kocaeli’de İzmitliler Manavgatlılar için kenetlendi


Gündem 2.08.2021 10:30:00 0
Kocaeli’de İzmitliler Manavgatlılar için kenetlendi

Orman yangınlarında mağdur olan vatandaşların yaralarını sarmak için harekete geçen İzmit Belediyesinin düzenlediği yardım kampanyasında İzmitliler, Manavgatlılar için kenetlendi.

KOCAELİ (İGFA) - Ülkemizde geçtiğimiz günlerde başlayıp halen daha etkisini sürdüren orman yangınlarında mağdur olan vatandaşların yaralarını sarmak için harekete geçen İzmit Belediyesi’nin Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde başlattığı yardım kampanyasına tüm İzmitliler destek olmaya devam ediyor.

Yangında mağdurlarına destek olmak için başlatılan kampanyada Gıda Bankası’nda toplanan tüm bağışlar Manavgat’a götürülecek. El ele vererek Manavgatlı kardeşlerine yalnız olmadıklarını hissettiren İzmitliler yüzlerce battaniye ve çeşitli yardımlarda bulundu.

Bugün akşama kadar sürecek olan kampanyaya destek olmak isteyen İzmitliler, saat 10.00 ile 20.00 arasında Gıda Bankası’na yardımlarını teslim edebilecek.

Kampanya kapsamında su ve içecek (meyve suyu, soda, uzun ömürlü süt vb.) bebek bezi- bebek maması- bebek devam sütü, hijyenik ped, yanık kremi, konserve/paketli gıda, kolonya, ıslak mendil- peçete- tuvalet kâğıdı, ağrı kesici, battaniye- pike ve küçükbaş-büyükbaş hayvan yemi yaşanan felaketle birlikte evlerini kaybeden ve yardım bekleyen vatandaşlar için toplanarak Manavgat ilçelerinde bulunan ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacak.


TAŞ HEYKEL SEMPOZYUMUNDA YAPILAN ESERLER SAHİL BANDINA KONULDU Alanya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından düzenlenen Uluslararası Alanya Taş Heykel Sempozyumu’nda yapılan 9 eser, Oba Çayı ve Tosmur Kavşağı arasındaki sahil bandına konuldu.
VALİ ÖKSÜZ'DEN SAĞLIK BAKAN YARDIMCISI KIRBIYIK'A ZİYARET VALİ ÖKSÜZ'DEN SAĞLIK BAKAN YARDIMCISI KIRBIYIK'A ZİYARET
ANTALYA'YA GELEN TURİST SAYISI 3 MİLYON'A YAKLAŞTI Turizm databank’ın hazırladığı Antalya Paket Tur Pazarı 2024 Raporuna göre; Antalya’ya gelen Paket Turisti sayısı yüzde 20 artarak 3 milyona yaklaştı.
AESOB'tan Başkan Böcek'e hayırlı olsun ziyareti ANTALYA Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Adlıhan Dere, 75 oda başkanı ile birlikte Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'e ikinci dönemi için hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Esnafa destekleri için teşek
BELEDİYE KONUT EVLERİNİN YIKIMINA BAŞLANDI BELEDİYE KONUT EVLERİNİN YIKIMINA BAŞLANDI