Kocaeli İzmit Bedri Rahmi Eyüboğlunu andı


Gündem 12.11.2021 12:00:00 0
Kocaeli İzmit Bedri Rahmi Eyüboğlunu andı

İzmit Belediyesi, Aydili Sanat Derneği ile birlikte düzenlemiş olduğu İzmit Şiir Günleri’nde vefatının 46’ncı yıl dönümünde usta şair ve ressam Bedri Rahmi Eyüboğlu’nu andı.

KOCAELİ (İGFA)-  İzmit Belediyesi Aydili Sanat Derneği ile birlikte düzenlediği etkinlikte Türk Edebiyatı’nın usta isimlerinden şair ve ressam Bedri Rahmi Eyüboğlu’nu söyleşi ve şiir dinletisi ile andı. Programın konukları Aydili Sanat Derneği Üyesi Ümit Salih Bolol ve Ebru Turan oldu.

Cumhuriyet Parkı Aile Çay Bahçesinde gerçekleştirilen etkinlikte Aydili Sanat Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Suat Özdemir ve Aydili Sanat Derneği Üyesi Muharrem Açıl, Bedri Rahmi Eyüboğlu’nun birbirinden güzel şiirlerini seslendirdi.


Akaryakıt fiyatlarında yeni uygulama: Artık yasak! 15 Mayıs'tan itibaren başlıyor Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK), akaryakıt fiyatları için çok kritik bir karara imza attı. Buna göre VMax, Vpro gibi ifadelerle daha yüksek fiyata satılan benzin ve motorin için tek fiyat dönemini başlattı. Karar Resmi Gaz
Benzin ve motorine dev indirim geliyor! Dolar kurundaki stabil durum devam ederse, pazartesi gece yarısı itibarıyla benzine 1.80 TL, motorine ise 1.20 TL indirim yapılacak. İndirim sonrası İstanbul, Ankara ve İzmir'de yeni fiyatlar belirlendi.
ISPARTA'DA GÜLCÜLER 12 BİN TON REKOLTE BEKLİYOR Hava sıcaklığının yüksek seyretmesi ile 10 gün öne alınan gül hasadı başladı. Bu yıl 12 bin ton rekolte bekleniyor.
Yalçın Küçüközkan: Play-off’ta yer almayı çok istiyorduk Yalçın Küçüközkan: Play-off’ta yer almayı çok istiyorduk
HDI Sigorta Kadınlar Türkiye Kupası'nda Yalıkavak ile Konyaaltı Belediyesi eşleşti HDI Sigorta Kadınlar Türkiye Kupası'nda Yalıkavak ile Konyaaltı Belediyesi eşleşti