Kocaeli İzmit’te pazarların günleri değişti

Kocaelide İzmit Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, ilçede Cuma günleri kurulan pazarların bu hafta 29 Nisan Perşembe günü açılacağını duyurdu.


Gündem 28.04.2021 10:30:00 0
Kocaeli İzmit’te pazarların günleri değişti

Ufuk BAĞAN (KOCAELİ)
Koronavirüs tedbirleri kapsamında 29 Nisan 2021 Perşembe akşamı saat 19.00’dan başlayacak ve 17 Mayıs 2021 Pazartesi sabah 05.00’e kadar sürecek tam kapanma uygulaması öncesi vatandaşların ihtiyaçlarını karşılayabilmesi adına İzmit’teki bazı pazarların günlerinde değişikliğe gidildi. Yapılan değişiklikler sonrası İzmit Belediyesi Zabıta Müdürlüğü bir duyuru yayınladı.

PERŞEMBE GÜNÜ AÇILACAK

İzmit Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’nün yaptığı duyuruya göre 30 Nisan 2021 Cuma günü sokağa çıkma kısıtlamasının başlaması sebebiyle cuma günleri kurulan Ayazma Kapalı Pazarı, Plajyolu Kapalı Pazarı, Gültepe Pazarı, Akmeşe Pazarı ve Yuvam Pazarı 29 Nisan Perşembe günü kurulacak. Pazarlar akşam 18.30’a kadar açık olacak.


Isparta'da yağmur sonrası rengarenk görüntüler Isparta, son yağmurların ardından doğal bir görsel şölene ev sahipliği yapıyor. İkindi saatlerinde gökyüzünde beliren muhteşem gökkuşağı, şehre adeta büyülü bir atmosfer kazandırıyor.
Şehit Astsubay Şen, gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı Şırnak'ta devriye görevi sırasında meydana gelen trafik kazasında şehit olan Jandarma Astsubay Çavuş Mustafa Şen (23) memleketi Antalya'da toprağa verildi. 51'inci doğum gününde anne Ayşe Şen, oğlunun Türk bayraklı tabutu yanında
Uluborlu belediye Başkanı Bakır ISTUDAK üyelerini misafir etti Uluborlu Belediye Başkanı Ahmet Oğuz Bakır, bölgede gerçekleştirilen doğa yürüyüşünün ardından, ISTUDAK Dernek üyeleri ile bir araya geldi.
Karamanlı'nın kadın kaymakamı ilçeye veda etti Karamanlı'nın kadın kaymakamı ilçeye veda etti
MAKÜ'den Üniversitelerarası Squash Şampiyonası'nda büyük başarı Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Squash kadın ve erkek takımları Türkiye Üniversitelerarası Squash Şampiyonasından ödüllerle döndüler.