Kocaelide Gebzeyi modernleştirecek çalışma

Kocaelinin Gebze ilçesi İnönü Mahallesinde Gençlik ve İbrahimağa Caddelerini birbirine bağlayan 1968 numaralı yolun daha modern hale gelebilmesi için üst yapı çalışması gerçekleştiriliyor.


Gündem 22.04.2021 10:30:00 0
Kocaelide Gebzeyi modernleştirecek çalışma
KOCAELİ (İGFA)- Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze ilçesinde önemli bir üst yapı çalışmasına başladı. 1968 numaralı yol hem araç muayene istasyonuna gelen hem de Gebze’nin iki önemli caddesi, Gençlik ve İbrahimağa arasında geçiş yapmak isteyen araçlar tarafından yoğun olarak kullanılıyor. Bu durumu dikkate alan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, zamanla deforme olan yolda üst yapı çalışmasına başladı. Ekipler, üstyapı çalışması dahilinde yolda iş makineleri ile terasman kazısı gerçekleştiriyor. Kazı sonrasında yolun temel malzemelerinin serimine başlanacak.

Hayvan sayısı arttı, fiyatlar düştü Isparta’da hayvan sayısının artması ve ete talebin azalması nedeniyle kırmızı et fiyatlarında düşüş yaşandı.
Çalışanların beklediği müjdeyi Bakan Işıkhan verdi! Esnek çalışma modeli geliyor Çalışanlar dikkat! Uzaktan ve esnek çalışmada düzenleme sinyali Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'dan geldi. Işıkhan, "Çalışma Genel Müdürlüğümüz bu konuda mevzuat düzenlemelerini gerçekleştiriyor." dedi.
TEFENNİ'DE MİNİKLERE TRAFİK EĞİTİMİ VERİLDİ TEFENNİ'DE MİNİKLERE TRAFİK EĞİTİMİ VERİLDİ
İhtiyaç sahipleri için ‘Ekmek kart’ uygulaması Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, ihtiyaç sahibi vatandaşlar için ekmek kart uygulaması üzerinde çalıştıklarını duyurdu.
EMNİYET EKİPLERİ MOTOSİKLET HIRSIZLARINI KISKIVRAK YAKALADI EMNİYET EKİPLERİ MOTOSİKLET HIRSIZLARINI KISKIVRAK YAKALADI