Kocaeli'de minikler, sevimli dostlarla buluştu

Kocaeli'de minikler, sevimli dostlarla buluştu


Gündem 20.03.2025 14:42:22 0
Kocaeli

Kocaeli'ne bağlı Çayırova Akçakoca İlkokulu’nun minik öğrencileri, Çayırova Belediyesi Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi’ne gelerek, sevimli dostlarımızla tanıştı ve merkez hakkında bilgi aldı.

KOCAELİ (İGFA) -  Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile Çayırova Belediyesi’nin ilçeye kazandırdığı Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi, misafirlerini ağırlamaya devam ediyor.

İlçedeki okulların ziyaretler gerçekleştirdiği merkezin son konukları ise Akçakoca İlkokulu’nun minik öğrencileri oldu. Minik Çayırovalılar, öğretmenleriyle birlikte Çayırova Belediyesi Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi ve Rehabilitasyon merkezine gelerek, sokaktaki can dostlarımız hakkında bilgi sahibi oldu.

CAN DOSTLARIMIZLA TANIŞTILAR

İlk olarak merkez sorumluları tarafından Çayırova Belediyesi Sokak Hayvanları Geçici Bakım Evi ve Rehabilitasyon Merkezi’nde yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan minikler, daha sonra hep birlikte merkezi gezdi. Burada can dostlarımızın tedavi edildiği alanları da gören öğrenciler, daha sonra kedi ve köpeklerin bulunduğu alanı ziyaret etti. Son olarak merkezdeki kedi ve köpekleri besleyen Akçakoca İlkokulu öğrencileri, günün anısına hatıra fotoğrafı da çektirdi. Öğrencilerin mutluluğu ve heyecanı yüzlerinden okunurken, unutulmaz anılar biriktirdi.

ÇB

Batı Akdeniz ihracatının yıldızları ödüllerini aldı Batı Akdeniz İhracatçılar Birliği’nin düzenlediği “İhracatın Yıldızları” töreninde, Antalya, Burdur ve Isparta’dan en fazla ihracat yapan 61 firma, 25 farklı kategoride ödüllendirildi.
Türkiye’nin ham çelik üretimi arttı Küresel ham çelik üretimi kasım ayında geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 4,6 azalarak 140,1 milyon tona gerilerken, Türkiye’nin ham çelik üretimi yüzde 10 artışla 3,3 milyon tona yükseldi.
Tepkiler sonrası sahaya indi: Karayolları bölge müdürü Isparta ilçelerinde Isparta ve Burdur’da eleştirilen Karayolları 13. Bölge Müdürü Hasan Sarıoğlan, tepkilerin ardından Isparta ilçelerinde belediye ziyaretlerine başladı.
Başkan Sekmen’den Sahada Örnek Duruş İbradı Belediye Başkanı Hatice Sekmen, Ormana Mahallesi’nde yaprak ve çamurlu alanlarda yapılan temizlik çalışmalarına belediye personeliyle birlikte katılarak, daha temiz ve güvenli bir çevre için sahada görev aldı.
Yüzyılın Konut Projesi’nde kuralar pazartesi günü başlıyor Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi olan “Yüzyılın Konut Projesi” kapsamında ilk kura çekimi pazartesi günü gerçekleştirilecek. Projede konut teslimatlarının Mart 2027 itibarıyla başlaması planlanıyor.