Kocaelinde KO-MEK eğitimlerine katıldı, kendi işini kurdu


Gündem 6.11.2021 10:00:00 0
Kocaelinde KO-MEK eğitimlerine katıldı, kendi işini kurdu

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitim Kurslarından (KO-MEK), eğitim alan vatandaşlar kendi iş yerini açmanın ayrıcalığını yaşarken, yine birçok kursiyer “vasıflı eleman” özelliğini kazanarak iş buluyor.

KOCAELİ(İGFA)-  KO-MEK Körfez Kurs Merkezinde Kuaförlük Kursunda eğitim alan Elif Delice,“hayalini” gerçekleştirerek, kendi iş yerini açtı. Çiçeği burnunda iş yeri sahibi Elif hanımı bu yoğun günlerinde KO-MEK Körfez Kuaförlük kursiyerleri ve usta öğreticileri de yalnız bırakmayarak destek olmak için İzmit’te bulunan iş yerini ziyaret etti.

Kendi iş yerini açarak müşterilerine hizmet veren  2 çocuk annesi Elif Delice konuşmasında, “KO-MEK’e ilk başladığımda hiçbir şey bilmiyordum. Gerek evde eşimin ve çocuklarımın gerekse kursta usta öğreticilerimizin desteğini alarak önce kalfalık daha sonrada ustalık belgemi aldım, ardından iş yerimi açmaya karar verdim. KO-MEK benim hayatıma çok şey kattı. İş sahibi bile değilken kendi işimin patronu oldum" dedi. 


Eğirdir'li Judocular Ordu'ya gidiyor Eğirdir'li Judocular Ordu'ya gidiyor
Isparta'da yağmur sonrası rengarenk görüntüler Isparta, son yağmurların ardından doğal bir görsel şölene ev sahipliği yapıyor. İkindi saatlerinde gökyüzünde beliren muhteşem gökkuşağı, şehre adeta büyülü bir atmosfer kazandırıyor.
Şehit Astsubay Şen, gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı Şırnak'ta devriye görevi sırasında meydana gelen trafik kazasında şehit olan Jandarma Astsubay Çavuş Mustafa Şen (23) memleketi Antalya'da toprağa verildi. 51'inci doğum gününde anne Ayşe Şen, oğlunun Türk bayraklı tabutu yanında
Uluborlu belediye Başkanı Bakır ISTUDAK üyelerini misafir etti Uluborlu Belediye Başkanı Ahmet Oğuz Bakır, bölgede gerçekleştirilen doğa yürüyüşünün ardından, ISTUDAK Dernek üyeleri ile bir araya geldi.
Karamanlı'nın kadın kaymakamı ilçeye veda etti Karamanlı'nın kadın kaymakamı ilçeye veda etti