Kraliyet ailesine ikinci corona virüsü şoku: Yoğun bakıma aldılar


Dünya 4.04.2020 16:48:00 0
Kraliyet ailesine ikinci corona virüsü şoku: Yoğun bakıma aldılar

Corona virüsü İngiltere'de Kraliyet ailesini bir kez daha sarstı. Prenses Eugenie'nin eşinin babası virüs nedeniyle yoğun bakıma kaldırıldı.

Corona virüsü İngiltere’de etkisini giderek artırıyor. Başbakan Boris Johnson’dan Sağlık Bakanı Matt Cummings’e kadar çok sayıda önde gelen isimde de görülen virüs, Kraliyet ailesini de ikinci kez sarstı.

Geçtiğimiz günlerde Prens Charles’ın corona virüsüne yakalanarak karantinaya girdiği açıklanmıştı. Tedavisi tamamlanan Prens Charles, yeniden yapılan testler negatif çıkınca karantinadan çıkmıştı.

Kraliyet ailesini yakından ilgilendiren haber bu kez Prenses Eugenie’den geldi. Prenses’in eşi Jack Brooksbank’in babası ve annesinde corona virüsü olduğu ortaya çıktı.

Daily Mail’in haberine göre 71 yaşındaki baba George Brooksbank’in durumunun ağır olduğu ve tedavisinin yoğun bakımda sürdüğü öğrenildi.


Antalya'da “caretta ceratta ilk yuva” etkinliği düzenlendi Antalya'da “caretta ceratta ilk yuva” etkinliği düzenlendi
Hasyurt Tarım Fuarı 8-10 Mayıs’ta 27. kez kapılarını açıyor Hasyurt Tarım Fuarı 8-10 Mayıs’ta 27. kez kapılarını açıyor
Vali Baruş, görev süreleri dolan kaymakamları kabul etti İlimizde görev sürelerini tamamlayan 6 ilçe kaymakamı, Vali Baruş tarafından kabul edildi. Görev süreleri dolan, Aksu Kaymakam Vekili Mesut Akın, Gel...
Başkan Selimoğlu üreticilerle toplantıda buluştu: Tarımsal gelişim için adımlar atıldı Başkan Selimoğlu üreticilerle toplantıda buluştu: Tarımsal gelişim için adımlar atıldı
Güzel hizmetler yapacağız Kuleönü Belediye Başkanı Nuri Erdoğan, il genel meclisi üyeleri, belediye meclisi üyeleri ve mahalle muhtarları ile vatandaşlar Isparta Belediye Baş...