KÜLÜNK'TEN ÖNEMLİ UYARI: ÜÇÜNCÜ DALGA DİYEREK NORMALLEŞMEYİ ÖTELEMEYE KALKMAYIN!


Gündem 18.02.2021 21:59:00 0
KÜLÜNK

AK Parti İstanbul eski Milletvekili Metin Külünk, Normalleşme süreci ile ilgili uyarıda bulundu.

Mart ayı itibariyle başlayacak olan Normalleşme süreci ile ilgili yapılan müjdenin ardında yine bazı kanallar aracılığı ile Vatandaşa korku ve panik aşılamaya çalışan bazı kesimlere mesaj verdi:

Süreç ile ilgili uyarıda bulunan Külünk:

Bilim Kurulu Teknokratlarına ve Sağlık Bürokratlarına sesleniyoruz! Siyaseti ve karar mekanizmalarını doğru bilgilendirin, küresel kalıplardan kurtulun, sokağın, esnafın sesini dinleyin. Üçüncü dalga diyerek normalleşmeyi ötelemeye kalkmayın! Unutmayın sorumluluk sizde!


Yalvaç Belediye Meclisi iki kritik maddeye onay vermedi Kamuoyunun merakla beklediği araç satışı ile GÖLTAŞ hisselerinin satışı konusunda meclis Başkan Kodal’a vize vermedi.
Başdeğirmen: İşbirliği içinde hizmet edeceğiz Isparta Doğu ve Güneydoğu Anadolu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Uğur Macit ve yönetim kurulu üyeleri, Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’i ziyaret etti.
Mustafa Dokur’dan Başkan Başdeğirmen’e teşekkür 31 Mart 2024 Yerel Seçimlerinde Isparta’dan Bağımsız Belediye Başkan Adayı olan Mustafa Dokur, Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e kentin...
HÜDA PAR Antalya İl Başkanı Durmaz: “Sorunların çözümü için verilen sözlerin takipçisi olacağız” HÜDA PAR Antalya İl Başkanı Muhammet Şerif Durmaz, vatandaşlara ve şehirlere hizmet etmenin belediyelerin en önemli görevlerinin başında olduğunu söyledi.
HONAMLI TEKE VE MERİNOS KOÇ GÜZELLİK YARIŞMASI ÖDÜL TÖRENİ DÜZENLENDİ HONAMLI TEKE VE MERİNOS KOÇ GÜZELLİK YARIŞMASI ÖDÜL TÖRENİ DÜZENLENDİ