Kurtlanmış pirinçleri satacaklardı! Binlerce pirince el konuldu

Kurtlanmış pirinçleri satacaklardı! Binlerce pirince el konuldu


Yaşam 4.08.2024 10:11:20 0
Kurtlanmış pirinçleri satacaklardı! Binlerce pirince el konuldu

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri, zincir marketlere yönelik gerçekleştirdiği denetimlerde kurtlanmış çok sayıda pirince el koyarak imha etti.

ŞANLIURFA (İGFA) - Halk sağlığını korumaya yönelik kent genelinde denetimlerini sürdüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı ekipleri, zincir marketlerdeki denetimlerine sıkı bir şekilde sürdürüyor.

Kent genelindeki marketlere yönelik denetimler yapan ekipler, reyonlardaki ürünleri tek tek kontrol ederek, satışa uygun olmayan ürünlere el koydu.

Marketlerdeki pirinçleri yakından inceleyen zabıta ekipleri, bazı ürünlerin içinde kurt ve böcek olduğunu fark etti.

Bunun üzerine reyonlardaki tüm ürünleri inceleyen ekipler, kurtlanmış ürünlere el koyarak marketlere cezai işlem uyguladı.

El konulan ürünler, Zabıta ekipleri gözetiminde imha edildi.

CHP il teşkilatı iftar sonrası üniversiteli gençlerle buluştu CHP İl Başkanı Hasan Karaca ve beraberindeki parti yöneticileri, iftar sonrası üniversiteli gençlerle bir araya gelerek gençlerin fikirlerini ve Türkiye’nin geleceğine dair düşüncelerini dinledi.
Başkan Yurdabak: “Sütçüler İçin Birlikte Üretiyoruz” Sütçüler Belediye Başkanı İsmail Yurdabak, ilçede düzenlenen iftar programında iş insanlarıyla bir araya gelerek Sütçüler’in ekonomik potansiyelinin güçlenmesi için iş birliği ve katma değerli üretimin önemine dikkat çekti.
Ş. Karaağaç Fen Lisesi Öğrencileri Protokolle Buluştu Şarkikaraağaç’ta Fen Lisesi öğrencileri iftar sonrası ilçe protokolüyle buluştu. Gençlerle sohbet eden protokol üyeleri, eğitim ve gelecek hedefleri üzerine görüş alışverişinde bulundu.
Ulaştırma Bakanlığı'ndan bayram müjdesi Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, yaklaşan Ramazan Bayramı tatilindeki yoğunluğu karşılamak amacıyla demir yolu ulaşımında toplam 8 bin 898 kişilik ilave kapasite sağlandığını duyurdu. Ankara'da düzenlenen iftar pro
Başkan Sekmen'in birlik ve beraberlik sofrası ormana'da kuruldu Antalya’nın İbradı ilçesine bağlı Ormana Mahallesi’nde kurulan birlik ve beraberlik iftar sofrasında vatandaşlar bir araya geldi.