Kurtlanmış pirinçleri satacaklardı! Binlerce pirince el konuldu

Kurtlanmış pirinçleri satacaklardı! Binlerce pirince el konuldu


Yaşam 4.08.2024 10:11:20 0
Kurtlanmış pirinçleri satacaklardı! Binlerce pirince el konuldu

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri, zincir marketlere yönelik gerçekleştirdiği denetimlerde kurtlanmış çok sayıda pirince el koyarak imha etti.

ŞANLIURFA (İGFA) - Halk sağlığını korumaya yönelik kent genelinde denetimlerini sürdüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı ekipleri, zincir marketlerdeki denetimlerine sıkı bir şekilde sürdürüyor.

Kent genelindeki marketlere yönelik denetimler yapan ekipler, reyonlardaki ürünleri tek tek kontrol ederek, satışa uygun olmayan ürünlere el koydu.

Marketlerdeki pirinçleri yakından inceleyen zabıta ekipleri, bazı ürünlerin içinde kurt ve böcek olduğunu fark etti.

Bunun üzerine reyonlardaki tüm ürünleri inceleyen ekipler, kurtlanmış ürünlere el koyarak marketlere cezai işlem uyguladı.

El konulan ürünler, Zabıta ekipleri gözetiminde imha edildi.

Metin Külünk: “FETÖ ile masaya oturmak isteyen içerideki işbirlikçiler açığa çıkarılmalı” Eski İstanbul Milletvekili ve AK Parti kurucu isimlerinden Metin Külünk, FETÖ’ye ilişkin gizli görüşme iddialarına tepki gösterdi. Külünk, “Sayın Cumhurbaşkanımızı bu örgütle masaya oturmaya zorlamak isteyen içerideki işbirlikçile
Isparta Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Uluborlu’da Ramazan bereketini paylaştı Isparta Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Uluborlu Kutlubey Yurdu’nda öğrencilerimizle ilçedeki büyüklerimizi aynı iftar sofrasında buluşturarak Ramazan’ın paylaşma ve birlik ruhunu yaşattı.
Davraz kayak merkezi’nde turizm altyapısı güçleniyor Isparta Valiliği, Davraz Kayak Merkezi’nde hayata geçirilen yeni yatırımlarla turizm altyapısını güçlendirirken, ziyaretçi güvenliğini artırmayı ve bölgesel turizm ekonomisine katkı sağlamayı hedefliyor.
Antalya Manavgat’ta alkollü sürücüye 390 bin tl ceza Antalya’nın Manavgat ilçesinde meydana gelen kazada 116 promil alkollü olduğu belirlenen ve ehliyeti daha önce alkollü araç kullanmaktan alınan sürücü, üçüncü kez direksiyon başında yakalandı.
Serik’te Ramazan şöleni coşkusu Antalya Serik’te Gençlik ve Spor Bakanlığı koordinasyonunda düzenlenen Ramazan Şöleni, çocukların neşesi ve vatandaşların yoğun katılımıyla bayram havasında geçti.