Kütahyada kelebek hastalığının tedavisi yapılıyor


Gündem 6.11.2021 17:30:00 0
Kütahyada kelebek hastalığının tedavisi yapılıyor

Gerçekler Dünyası Araştırma Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Şenay Çalışır, Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık’ı makamında ziyaret etti.

KÜTAHYA (İGFA)- Halk arasında ‘Kelebek Hastalığı’ olarak bilinen Lupus hastalığı ile mücadele için kurulan Gerçekler Dünyası Araştırma Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Başkan Şenay Çalışır ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık’ı makamında ziyaret ederek yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) doktorlarından Prof. Dr. İbrahim Uygun ve ekibinin uyguladığı operasyonlarla bu hastalığa yakalananların sağlığına kavuştuğunu ifade eden Dernek Başkanı Çalışır, bu ameliyatın sadece Kütahya’da yapıldığını söyledi.


Şehirler arası otobüs terminali açıldı Isparta Şehirlerarası Otobüs Terminali, düzenlenen törenle açıldı. İstanbul yolu üzerinde Çünür Mahallesi’ne yapılan Şehirlerarası Otobüs Terminali a...
Yüksek İstişare Kurulu Çankaya'da toplandı Yüksek İstişare Kurulu Çankaya'da toplandı
Bursa Osmangazi'de coşkulu 1 Mayıs yürüyüşü Bursa Osmangazi'de coşkulu 1 Mayıs yürüyüşü
81 ilin Milli Eğitim Müdürleri Ankara'da 81 ilin Milli Eğitim Müdürleri Ankara'da
Başkan Çolakbayrakdar’dan Organik domates fidesi dağıtım etkinliğine davet Başkan Çolakbayrakdar’dan Organik domates fidesi dağıtım etkinliğine davet