LGS kapsamındaki merkezi sınavın giriş belgeleri yayımlandı

Milli Eğitim Bakanlığı, 2 Haziran Pazar günü yapılacak Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezi sınavın giriş belgelerini yayımladı.


Eğitim 25.05.2024 00:04:00 0
LGS kapsamındaki merkezi sınavın giriş belgeleri yayımlandı

Bakanlığın internet sitesinde yayımlanan duyuruya göre, LGS kapsamındaki merkezi sınava yönelik sınav merkezi, bina, salon ve sıra bilgileri ile sınav tedbirlerine ilişkin bilgilere "e-Okul" üzerinden ulaşılabilecek.

Fotoğraflı sınav giriş belgeleri, okul müdürlükleri tarafından elektronik ortamdan alınacak ve onaylanarak öğrencilere ulaştırılacak.

Narkotik operasyonlarında 7 tutuklama, yüklü miktarda uyuşturucu ele geçirildi Isparta İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından kentte uyuşturucu ile mücadele kapsamında operasyonlar devam ediyor.
Alanya’da borç tartışması kanlı bitti: 7 yaralı Borç meselesi nedeniyle çıkan bıçaklı ve zincirli kavgada 7 kişi yaralandı, kaçan 4 şüpheli polis tarafından yakalandı.
Isparta'da Bayrağa saygı yürüyüşü düzenlenecek Suriye’nin Kamışlı kentinde Türk bayrağına yönelik saygısızlıklara tepki göstermek amacıyla düzenlenecek “Bayrağa Saygı Yürüyüşü”, 26 Ocak Pazartesi akşamı saat 19.00’da Belediye Binası önünden başlayacak.
Helvacı Köyü’nde kadınlardan bir ilk: Kadınlar kahvesi açıldı Çan’ın Helvacı Köyü’nde kadınlar, köy camisinin arkasındaki bir odayı dayanışmayla Kadınlar Kahvesine dönüştürdü. Gece 02.00’ye kadar açık olan mekân, Çan köylerinde bir ilke imza atarak kadınların buluşma noktası oldu.
Isparta’da Acı Gün: Vali Erin’den Geçmiş Olsun ve Taziye Isparta Valisi Abdullah Erin, tedavi gören Isparta Orman Bölge Müdürü Ali Özdemir ile trafik kazasında yaralanan Bangladeş Ankara Büyükelçiliği personelini hastanede ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti; kazada hayatını