Libya'nın başkentinde Türkiye'nin tezkere kararı kutlandı


Dünya 4.01.2020 00:02:00 0
Libya

Trablus'un kalbi konumundaki Şehitler Meydanı'nda toplanan Libyalılar TBMM'den geçen tezkere dolayısıyla Türkiye'ye teşekkür etti. Trabluslular, Libya bayraklarının yanı sıra Türk bayrakları da taşıdı. Türkiye'ye ve Türk halkına teşekkür eden Libyalılar, Hafter güçlerince düzenlenen saldırıları ve darbeci generale destek veren ülkeleri ise protesto etti.

Libya'nın başkenti Trablus'ta binden fazla kişi bir taraftan Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) dün kabul edilen Libya'ya asker gönderilmesine ilişkin tezkereyi kutlarken, bir taraftan da darbeci General Halife Hafter'i protesto etti.

Gölcük yine dimdik ayakta Gölcük yine dimdik ayakta
Bursa İnegöl 9. yılda da demokrasi için yine meydanlardaydı Bursa İnegöl 9. yılda da demokrasi için yine meydanlardaydı
Antalya’da CHP krizi: Atamalar, istifalar ve parti içi çatlak Antalya Büyükşehir Belediyesi'nde Kriz Derinleşiyor: Atamalar ve İstifalar CHP'yi Karıştırdı
Batman Sason'da 15 Temmuz etkinlikleri Batman Sason'da 15 Temmuz etkinlikleri
Tekirdağ Şarköy ve Çanakkale Ayvacık’ta yangınlara müdahale sürüyor Tekirdağ Şarköy ve Çanakkale Ayvacık’ta yangınlara müdahale sürüyor