(MAKÜ) Liderlik Okulu Proje Koordinatöründen Özçelik'e Teşekkür Plaketi


Gündem 26.12.2019 21:09:00 0
(MAKÜ) Liderlik Okulu Proje Koordinatöründen Özçelik

Burdur Mehmet Akif Ersoy (MAKÜ) Liderlik Okulu Proje Koordinatörü Akay Kurter Kurtman ve Ak Parti Burdur İl Gençlik Kolları Başkanı Hasan Yağcı TBMM Divan Katip Üyesi Ak Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik meclisteki mkamında ziyaret ettiler. Genç Başkanlar, Milletvekili Özçelik'in Liderlik Okuluna vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür plaketi takdim ettiler. 

Koca Yusuf Köy Geleneğine Sahip Çıktı Kılıç Köyü’nde düzenlenen bilardo turnuvası, sporun birleştirici gücünü ortaya koyarken Başkan Parlak da etkinliği yerinde takip etti.
Belediye-İş Sendikası’nda Soner Sav dönemi Belediye-İş Sendikası’nda kongre yapıldı. Başkanlığa Soner Sav seçildi.
Bozkırın gözü cerenler 770’e ulaştı Türkiye’nin en kıymetli endemik türlerinden biri olan Anadolu yaban koyunları, Konya’daki doğal yaşam alanlarında koruma altında çoğalmaya devam ediyor. Bir dönem yok olma tehlikesiyle karşı karşıya kalan türün sayısı 770’e yüksel
Antalya'da istihbaratçı yalanıyla 3,5 milyonluk vurgun! Antalya’da kendilerini Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) görevlisi olarak tanıtan dolandırıcılara polis darbesi vuruldu. Bir vatandaşı yaklaşık 3 milyon 500 bin lira nakit para ve ziynet eşyasıyla dolandıran 3 şüpheli, düzenlenen o
TÜİK Verileri Dikkat Çekti: Isparta, Antalya ve Burdur Yaşam Maliyetinde Zirveye Yaklaştı TÜİK’in açıkladığı son fiyat düzeyi verileri, Akdeniz’in iç ve sahil hattında yer alan Isparta, Antalya ve Burdur’u Türkiye’nin en pahalı şehirleri arasına taşıdı.