Malatya’da 318 litre sahte boğma rakıya el konuldu

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri sahte boğma rakı imal ederek piyasaya süren bir kişiyi gözaltına aldı.


Gündem 3.02.2021 18:30:00 0
Malatya’da 318 litre sahte boğma rakıya el konuldu

MALATYA (İGFA) - Malatya İl Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğünce yapılan çalışmalar neticesinde bir şahsın el yapımı sahte (boğma) rakı imal ve satışı yaptığı ihbarı üzerine harekete geçti. Şahsın işyeri ve deposunda yapılan aramada toplam 318 litre el yapımı boğma rakı ele geçirilirken, gözaltına alınan şüpheli şahıs hakkında 5607 SKM suçundan yasal işlem yapıldı.


Udoor’dan Isparta 32 Spor’a maddi destek Udoor’dan Isparta 32 Spor’a maddi destek
Aksu heyetinden Başkan Başdeğirmen’e ziyaret Aksu Belediye Başkanı Veli Kahraman, meclis üyeleri ve AK Parti ilçe teşkilatı, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’i makamında ziyaret ettiler.
Başkan Başdeğirmen’den 1 mayıs mesajı Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutladı.
Artık sevkleri sonlandıracak! Burdur Devlet Hastanesinde hizmete başladı Artık sevkleri sonlandıracak! Burdur Devlet Hastanesinde hizmete başladı
BURDUR HAŞHAŞ HELVASI COĞRAFİ İŞARET BELGESİ ALDI Türk Patent ve Marka Kurumu tarafından coğrafi işaret belgesi verilen Burdur Haşhaş Helvası için Valilikte basın bilgilendirme toplantısı düzenledi.