Malatya’da AK Parti yerel yönetimlerden Başkan Gürkan’a ziyaret


Gündem 15.06.2021 17:00:00 0
Malatya’da AK Parti yerel yönetimlerden Başkan Gürkan’a ziyaret

AK Parti İl Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mustafa Duyar, İlçe Yerel Yönetim Başkanları, Kadın Kolları Yerel Yönetimler Başkanı ve Gençlik Kolları Yerel Yönetimler Başkanı, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı ziyaret etti.

MALATYA (İGFA) - Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlarını makamında ağırladı. Yerel Yönetimler Başkanı Mustafa Duyar ve İlçe Yerel Yönetimler Başkanlarıyla bir araya gelen Başkan Gürkan, gerek Büyükşehir, gerek ilçe belediyelerin sahadan gelen talepleri yerine getirmek için gayret sarf ettiklerini söyledi. 

AK Parti İl ve ilçe yöneticilerinin çalışmalarıyla ilgili görüş ve önerilerini dinleyen Başkan Gürkan, maddi, manevi, kültürel ve sosyal anlamda yapılan hizmetleri de birlikte istişare etme imkanı buldu.


Keşan Ticaret Borsası’ndan Mehmet Özcan’a ziyaret Keşan Ticaret Borsası’ndan Mehmet Özcan’a ziyaret
Muğlalı okçulardan tam isabet Muğlalı okçulardan tam isabet
Edirne Valisi Yunus Sezer, Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası’na ziyarette bulundu Edirne Valisi Yunus Sezer, Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası’na ziyarette bulundu
Mardin'de turizm denetim komisyonu kuruldu Mardin'de turizm denetim komisyonu kuruldu
Kamuoyuna sunuldu görüş bekleniyor... Yeni müfredat açıklandı Milli Eğitim Bakanlığı’nca, tüm öğretim kademelerindeki zorunlu derslere ait “Türkiye Yüzyılı Maarif Model” kamuoyunun görüşüne sunuldu. Yeni müfredat taslağı için internet sitesi üzerinden bir hafta süresince görüş bildirilebilec