Malatya'da öğrencilerin “Yaz Seninle Güzel” programı keyfi

Malatya'da öğrencilerin “Yaz Seninle Güzel” programı keyfi


Yaşam 10.07.2025 18:29:43 0
Malatya

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, Turgut Özal Tabiat Parkı Hayvanat Bahçesi’nde 1.300 öğrenciyi ziyaret etti; Yaz Okulu Programı kapsamında eğitim ve etkinlikler sürüyor

MALATYA (İGFA) - Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, Orduzu Pınarbaşı’ndaki Turgut Özal Tabiat Parkı Hayvanat Bahçesi’nde “Yaz Seninle Güzel” Yaz Okulu Programı kapsamında öğrencilerle buluştu.

Malatya Büyükşehir Belediyesi, İl Müftülüğü ve TÜGVA Malatya Temsilciliği iş birliğiyle düzenlenen programda, yaklaşık bin 300 öğrenci yaz tatilini verimli geçiriyor.

Programda Kur’an-ı Kerim, İtikat, İbadet, Siyer ve Ahlak Eğitimi dersleri veriliyor. Bunun yanı sıra voleybol, futbol, masa tenisi ve doğa gezileri gibi spor aktiviteleri ile sosyal-kültürel etkinlikler düzenleniyor.

Gezi kapsamında Hayvanat Bahçesi’ni ziyaret eden öğrenciler, Melekbaba Özgürtepe Cami Kuran Kursu, TÜGVA Kitap Kafe, Çarmuzu-Kiltepe, Melekbaba, Özalper, Salköprü, Yeşiltepe Semt Konakları, Battalgazi, ve çeşitli eğitim merkezlerinden katılıyor.

BAŞKAN ER’DEN ÖĞRENCİLERE DESTEK

Öğrencilerle sohbet ederek eğitimin ve manevi değerlerin önemine vurgu yaparak, nasihatlerde bulunan Başkan Er, “Geleceğin teminatı çocuklarımız için sosyal ve kültürel etkinlikler artarak devam edecek” dedi.

Ziyaretin sonunda öğrencilere simit ve meyve suyu ikram etti.

Antalya açıklarında 2 bin yıllık gemi batığı: Yüzlerce tarihi seramik gün yüzüne çıkarıldı Geç Helenistik ve Erken Roma dönemine ait, 45 metre derinlikte keşfedilen yüzlerce seramik arkeologları heyecanlandırdı.
Isparta'ya 7 katlı yeni otopark geliyor Isparta Belediyesi, şehir merkezindeki otopark sorununu çözmek için harekete geçti
Gölcük tabiat parkı’nda aile kampı düzenlendi 2025 Aile Yılı etkinlikleri kapsamında Gölcük Tabiat Parkı’nda düzenlenen Aile Kampı, doğayla iç içe bir ortamda aileleri bir araya getirdi. Vali Abdullah Erin’in açılışını yaptığı etkinlikte, sevgi, paylaşım ve birliktelik ön pla
Muhittin Böcek’in yerine Büşra Özdemir geldi! Antalya’da birçok ilk yaşandı Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in 5 Temmuz’da tutuklanmasının ardından Antalya Büyükşehir Belediye Meclis toplantısında boşalan başkanlık makamına CHP Grup Başkanvekili ve Kepez Belediye Meclis Üyesi Büşra Özde
Huawei, üst üste 4. kez Dosya ve Nesne Depolama Platformları kategorisinde 2025 Gartner Peer Insights müşterilerinin tercihi seçildi Huawei, üst üste 4. kez Dosya ve Nesne Depolama Platformları kategorisinde 2025 Gartner Peer Insights müşterilerinin tercihi seçildi