Malatyada üstü açık otobüsle 23 Nisan kutlandı

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı salgın nedeniyle vatandaşların evlerinde coşkulu bir şekilde kutlamaları için geçen yıl olduğu gibi bu yılda bir dizi etkinlik düzenlendi.


Gündem 23.04.2021 14:30:00 0
Malatyada üstü açık otobüsle 23 Nisan kutlandı
MALATYA (İGFA)- Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın talimatlarıyla Büyükşehir Belediyesi bünyesinde bulunan üstü açık otobüsle şehir turu atılarak marşlar ve şarkılar seslendirildi. Sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle evlerinde olan vatandaşlara güzel dakikalar yaşatıldı. Bu yıl da yapılan kutlamaların pandemi dolayısıyla buruk geçtiğini ifade eden Başkan Gürkan, buna rağmen bütün milletimizin Milli Mücadelesini başlatan ve Meclisimizin açılış günü olan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı kutladığını söyledi. Rengarenk süslenen Vosvos araçlarının da eşlik ettiği kutlamalarda üstü açık otobüsle birlikte vosvos araçlar şehir turu attı. Başkan Gürkan, araçların şehir turu öncesinde konvoyda bulunanlarla bir araya geldi.

Akaryakıt fiyatlarında yeni uygulama: Artık yasak! 15 Mayıs'tan itibaren başlıyor Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK), akaryakıt fiyatları için çok kritik bir karara imza attı. Buna göre VMax, Vpro gibi ifadelerle daha yüksek fiyata satılan benzin ve motorin için tek fiyat dönemini başlattı. Karar Resmi Gaz
Benzin ve motorine dev indirim geliyor! Dolar kurundaki stabil durum devam ederse, pazartesi gece yarısı itibarıyla benzine 1.80 TL, motorine ise 1.20 TL indirim yapılacak. İndirim sonrası İstanbul, Ankara ve İzmir'de yeni fiyatlar belirlendi.
ISPARTA'DA GÜLCÜLER 12 BİN TON REKOLTE BEKLİYOR Hava sıcaklığının yüksek seyretmesi ile 10 gün öne alınan gül hasadı başladı. Bu yıl 12 bin ton rekolte bekleniyor.
Yalçın Küçüközkan: Play-off’ta yer almayı çok istiyorduk Yalçın Küçüközkan: Play-off’ta yer almayı çok istiyorduk
HDI Sigorta Kadınlar Türkiye Kupası'nda Yalıkavak ile Konyaaltı Belediyesi eşleşti HDI Sigorta Kadınlar Türkiye Kupası'nda Yalıkavak ile Konyaaltı Belediyesi eşleşti