Manavgat soruşturması derinleşiyor: 12 kişi daha tutuklandı

Antalya'nın Manavgat ilçesinde, önceki dönem belediye yönetimine yönelik yürütülen rüşvet ve yolsuzluk soruşturmasında çember daralıyor. Devam eden operasyonlar kapsamında adliyeye sevk edilen şüphelilerden 12'si daha cezaevine gö


Asayiş 13.03.2026 21:58:00 0
Manavgat soruşturması derinleşiyor: 12 kişi daha tutuklandı

Antalya'nın Manavgat ilçesinde, önceki dönem belediye yönetimine yönelik yürütülen rüşvet ve yolsuzluk soruşturmasında çember daralıyor. Devam eden operasyonlar kapsamında adliyeye sevk edilen şüphelilerden 12'si daha cezaevine gönderildi.

Manavgat Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından "rüşvet", "zimmet" ve "ihaleye fesat karıştırma" iddialarıyla yürütülen soruşturma genişlemeye devam ediyor. Eski Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen ile kardeşi Fatih Sözen'in halihazırda tutuklu bulunduğu dosyada, son yapılan operasyonlarla birlikte toplam gözaltı sayısı 40'a ulaştı. Dosya kapsamında bir şüphelinin ise polis ekiplerince arandığı bildirildi.

​Gözaltındakilerin son durumu

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan 12'si, çıkarıldıkları nöbetçi sulh ceza hakimliği tarafından tutuklandı. Şüphelilerden 13'ü adli kontrol şartıyla, diğer 13'ü ise ifade verme işlemlerinin tamamlanmasının ardından serbest bırakıldı.

​Öte yandan, gözaltında bulunan 2 zanlının adliyedeki hukuki süreçlerinin halen devam ettiği öğrenildi.

​Haberin yeni ve tamamen özgün hali hazır. Bütün ajans ibarelerinden ve önceki metnin cümle yapılarından arındırıldı.


 

YKS’ye 2,4 milyon başvuru: En yaşlı aday 87 yaşında ÖSYM tarafından 20-21 Haziran tarihlerinde gerçekleştirilecek Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) için başvuru süreci tamamlandı.
Sillyon’daki Asırlık Yörük Evleri Turizme Kazandırılıyor Antalya Serik’teki Sillyon Antik Kenti’nde bulunan asırlık Yörük-Türkmen evleri restore edilerek turizme kazandırılıyor; yapılardan biri, Kadir İnanır’ın rol aldığı Köprü filmiyle anılan “Kadir İnanır Evi” olarak ziyaretçileri ağı
Antalya merkezli dolandırıcılık operasyonu: 480 bin liralık vurgun Antalya’da kendilerini polis olarak tanıtan 3 şüpheli, yüksek kâr ve banka promosyonu vaadiyle 4 vatandaşı 480 bin lira dolandırdı; düzenlenen operasyonda yakalanan zanlılardan 2’si tutuklandı.
SGK İl Müdürü Balban’dan Hizmet-İş’e Ziyaret Isparta SGK İl Müdürü Bayram Balban’dan Hizmet-İş Sendikası’na Ziyaret
Isparta’da Orman Haftası’na Özel Fidan Dağıtımı Isparta Orman İşletme Müdürlüğü tarafından düzenlenen fidan dağıtım etkinliği, vatandaşlardan yoğun ilgi gördü.