Manisa’da özel güvenlikçiler unutulmadı


Gündem 30.06.2021 15:30:00 0
Manisa’da özel güvenlikçiler unutulmadı

Manisa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Mustafa Duman, Özel Güvenlik Haftası nedeniyle Büyükşehir Belediyesi bünyesinde görev yapan güvenlik personelleri ile birlikte Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu ve Genel Sekreter Aytaç Yalçınkayaya ziyarette bulundu.  

MANİSA (İGFA) - Özel Güvenlik Haftası dolayısıyla Manisa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Mustafa Duman, Güvenlik Şube Müdürü Selçuk Bozkurt ve Büyükşehir Belediyesinde görevli güvenlik personelleri Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu ve Genel Sekreter Aytaç Yalçınkayaya ziyarette bulundu.

İlk olarak Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozluyu ziyaret eden Daire Başkanı Mustafa Duman, çalışmalar hakkında bilgiler aktardı. Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu da Özel Güvenlik Haftasının kutlu olmasını temenni etti.

Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlunun da hazır bulunduğu ziyarette konuşan Zabıta Daire Başkanı Mustafa Duman, "26-30 Haziran tarihleri arasında ülkemizde güvenlik haftası olarak kutlanıyor. Biz Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak 228 personelimizle 73 noktada 7/24 güvenlik hizmetlerini yerine getiriyoruz" ifadelerini kullandı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Aytaç Yalçınkaya, ziyaretin sonunda emekli olmaya hak kazanan güvenlik personelleri Burhan Mete ve Fethi Kaplana vermiş oldukları hizmetler nedeniyle teşekkür ederek, plaket takdim etti.


Antalya'da geleceğin müzisyenlerine sertifika Antalya'da geleceğin müzisyenlerine sertifika
Başkan Başdeğirmen: Birlik beraberlik içinde hizmete devam edeceğiz Başkan Başdeğirmen: Birlik beraberlik içinde hizmete devam edeceğiz
Altyapıdan gelen gençlerimizin istek ve hırsları bizi daha ileri götürecektir Altyapıdan gelen gençlerimizin istek ve hırsları bizi daha ileri götürecektir
KONYAALTIN'DA BEBEKLER VE BABALARI KIYASIYA YARIŞTI Konyaaltı Belediyesi’nin 2 Mayıs Dünya Bebek Günü kapsamında gerçekleştirdiği “Bebek Günleri” ‘Bebek Emekleme Yarışması’ ve ‘Babalarla Bebek Bezi Bağlama Yarışması’ ile sona erdi. Babaların ve bebeklerin renkli görüntüler oluşturd
Kumluca 25.tarım ve seracılık festivalinde kadınlar matinası etkinliği Kumluca 25.Tarım ve Seracılık Festivali kapsamında düzenlenen Kadınlar Matinesi etkinliği renkli görüntülere sahne oldu.