Manisa MABEM, yılsonunu değerlendirdi


Gündem 17.06.2021 12:30:00 0
Manisa MABEM, yılsonunu değerlendirdi

Manisa Büyükşehir Belediyesi, MABEM ilçe müdür yardımcıları ile toplantı gerçekleştirdi. 2020-2021 eğitim-öğretim yılının masaya yatırıldığı toplantıda, 2021-2022 dönemi de planlandı.

MANİSA (İGFA) - Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı, MABEM ilçe müdür yardımcıları ve öğretmenlere yönelik bir toplantı düzenledi.
Atatürk Gençlik Merkezi Konferans Salonu’nda düzenlenen toplantıya Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Fırat Özcan, MABEM Müdürü Cihan Tibukoğlu, ilçe müdür yardımcıları ve öğretmenler katıldı.
2020-2021 eğitim-öğretim yılının masaya yatırıldığı ve 2021-2022 döneminin planlamasının yapıldığı toplantıda, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Fırat Özcan, kurum sorumlularına ve öğretmenlere pandemi döneminde eğitim ve öğretimin devamı noktasında gösterdikleri gayretten dolayı teşekkür etti. Yeni eğitim dönemiyle ilgili öğrenci alımı ve eğitim programlarıyla ilgili planlamaların yapıldığı toplantıda, kurum sorumlularının temenni ve beklentileri de ele alındı. Toplantıda 28-29 Temmuz 2021 tarihinde yapılacak 2. Alım Sınavı ile alakalı tedbirler belirlendi. Ayrıca kurum sorumlularının önerileri alındı. Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Fırat Özcan, tüm idareci ve öğretmenlere Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün selamlarını da iletti.


Sağlıkta yeni dönem başladı! Artık o muayene ücretini SGK karşılayacak Hastanelerde yeni dönem başlıyor. Uzaktan muayene masrafları artık Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından karşılanacak. Doktorlar gerekli gördüğü takdirde rapor ve reçete yazabilecek.
Erdoğan talimatı verdi! Sokak köpeği sorunu bitecek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, uzun zamandır Türkiye'nin gündeminden düşmeyen sokak köpekleriyle ilgili harekete geçti. Başkan Erdoğan'ın talimatıyla "Hayvanları Koruma Kanunu" Meclis'te gündeme geliyor.
Türkiye'nin mavi bayrakları elinden alınabilir! Türkiye'de sayıları 10 milyondan fazla olduğu belirtilen başıboş köpekler ülkemizin yıllık 54 milyar dolar gelir sağladığı turizm sektörü için de bir tehdit! TÜRÇEV, Türkiye'nin mavi bayraklarının geri alınabileceği uyarısında bul
Murat Hançer konuklarını ağırlamaya devam ediyor Murat Hançer konuklarını ağırlamaya devam ediyor
Eğirdir Gölünde bulunan el bombaları imha edilmek üzere gölden çıkarıldı Isparta’da Eğirdir Gölü’nde 7 adet el bombası olduğu tespit edildi. Bombalar, İstanbul Deniz Kuvvetleri Komutanlığından gelen ekip tarafından gölden çıkarılarak imha edilmek üzere Eğirdir Dağ Komando Okulu ve Eğitim Merkezi Komuta