Manisada 56 Sokakta prestij cadde çalışması tamamlandı


Gündem 19.10.2021 16:30:00 0
Manisada 56 Sokakta prestij cadde çalışması tamamlandı

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Kırkağaç ilçesi 56 Sokakta prestij cadde çalışmasını tamamladı. Yapılan çalışmayla bambaşka bir görünüme kavuştu.

MANİSA(İGFA)- İl genelinde hizmetlerine hızla devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi, Kırkağaç ilçesinde 56 Sokakta prestij cadde çalışmasını tamamladı. Parke döşemesi, kaldırım ve aydınlatma çalışmasıyla cadde bambaşka bir görünüme kavuşurken, ilçe sakinlerinin de büyük beğenisini topladı.

Prestij cadde çalışmasının ilçeye hayırlı olmasını dileyen Fen İşleri Dairesi  Başkanı Uğur Topkaya, “Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’ün talimatlarıyla prestij caddesi çalışmalarına hızla devam ediyoruz. Biliyorsunuz, geçtiğimiz aylarda Kırkağaç ilçemizde 56 Sokak ve 53 Sokakta iki prestij cadde çalışmasına başlamıştık. Bugün itibariyle, 56 Sokaktaki çalışmalarımız tamamlandı. Parke döşeme, kaldırım ve aydınlatma çalışmalarımız bitti" dedi. 


İmamoğlu: "İnce eleyip sık dokuyoruz İmamoğlu: "İnce eleyip sık dokuyoruz
Burdur Çavdır Kaymakamı GÖVERCİN onuruna veda yemeği düzenlendi Burdur Çavdır Kaymakamı GÖVERCİN onuruna veda yemeği düzenlendi
Başdeğirmen: Şehrimizi geliştirecek tüm çalışmalarda ITSO’nun yanındayız Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ITSO Başkanı Metin Çelik ve beraberindeki heyet ile bir araya geldi. Ziyarette 4. OSB çalışması ele alındı.
Mahalle mutfakları vatandaşın mutfak masrafını azaltıyor Mahalle mutfakları vatandaşın mutfak masrafını azaltıyor
SOSYAL HİZMET MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN ÇOCUKLARA LUNAPARK ETKİNLİĞİ SOSYAL HİZMET MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN ÇOCUKLARA LUNAPARK ETKİNLİĞİ