Manisanın dev adamları Ankaradan kayıpsız dönmek istiyor

Manisa Büyükşehir Belediyespor, Türkiye Basketbol Ligi’nin 26. haftasında deplasmanda Anadolu Basket takımı ile karşı karşıya gelecek.


Gündem 9.04.2021 10:00:00 0
Manisanın dev adamları Ankaradan kayıpsız dönmek istiyor
MANİSA (İGFA)- Manisa Büyükşehir Belediyespor Basketbol takımı, 11 Nisan Pazar günü saat 17.30’da Anadolu Basket takımı ile karşı karşıya gelecek. Karşılaşma öncesinde Manisa Büyükşehir, maçın hazırlıklarına Atatürk Spor Salonu’nda yaptığı antrenmanla devam etti. Baş Antrenör Ceyhun Cabadak yönetiminde gerçekleşen antrenmanda teknik ve taktik çalışma yaptı. Baş Antrenör Ceyhun Cabadak, ligde artık sonlara yaklaştıklarını belirterek, alınacak her galibiyetin daha çok önem kazandığını söyledi. Cabadak, Ankara deplasmanından da galibiyet ile dönmek istediklerini kaydetti. Manisa Büyükşehir Belediyespor, Cumartesi günü Ankara’ya hareket ederek, son antrenmanını da maçın oynanacağı TOBB ETÜ Spor Salonu’nda gerçekleştireceği öğrenildi.

Yalvaç'ta Hıdırellez şenlikleri başlıyor Yalvaç'ta Hıdırellez şenlikleri başlıyor
SERİK’TE 7. FERMALI AV KÖPEKLERİ YARIŞMASI DÜZENLENDİ Serik Avcılık Atıcılık Derneği tarafından düzenlenen 7. Fermalı Av Köpekleri Mera Yarışması Antalya’da yapıldı.
ANTALYA'YA GELEN TURİST SAYISI 2 MİLYONU GEÇTİ Antalya'ya yılın şubat, mart. nisan ve mayıs ayında 2 milyon 66 bin 962 turist geldi. Bu sayı, kent turizminde tüm zamanların en iyi başlangıcı olarak tarihe geçti.
Senirkent'te 25 İşçi İşten çıkarıldı 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinin ardından Senirkent'te yeni başkanın ilk icraatı ne oldu
Yalvaç Belediye Meclisi iki kritik maddeye onay vermedi Kamuoyunun merakla beklediği araç satışı ile GÖLTAŞ hisselerinin satışı konusunda meclis Başkan Kodal’a vize vermedi.