Manisanın dev adamları galibiyetle dönüyor

Manisa Büyükşehir Belediyespor Basketbol, Türkiye Basketbol Ligi’nin 25. haftasında deplasmanda Konyaspor ile karşılaşarak salondan 73-63 skorla galip ayrıldı.


Gündem 1.04.2021 18:30:00 0
Manisanın dev adamları galibiyetle dönüyor
MANİSA (İGFA)- Türkiye Basketbol Ligi’nin 25. haftasında Manisa Büyükşehir Belediyespor, Konya Selçuklu Belediyesi Spor Salonunda Konyaspor ile karşı karşıya geldi. Karşılaşmayı Basketbol Şube Sorumlusu Bora Çaylan da izledi. Maçın ilk yarısında pota altında rakibini iyi sıkıştıran Manisa Büyükşehir oyuncuları, soyunma odasına 30-40 önde gitti. Maçın ikinci yarısında rakibinin sayı üretmesine izin vermeyen ve hem pota altında hem üçlük sayılarında isabetli sayılar bulan Manisa ekibi karşılaşmadan 73-63 galip ayrıldı.



Karadeniz'in sembolü 1 yaşında Karadeniz'in sembolü 1 yaşında
İzmit, Geleneksel Hıdırellez Şenlikleri ile baharı karşılıyor İzmit, Geleneksel Hıdırellez Şenlikleri ile baharı karşılıyor
Başkan Zeyrek: “31 Mart’ta parti bitti, bembeyaz bir sayfa başladı." Başkan Zeyrek: “31 Mart’ta parti bitti, bembeyaz bir sayfa başladı."
Hentbolda Beşiktaş Safi Çimento ve Sakarya BBSK, Final Turu'nda Hentbolda Beşiktaş Safi Çimento ve Sakarya BBSK, Final Turu'nda
Nijerya'nın askeri gemi kabloları Türkiye'den Nijerya'nın askeri gemi kabloları Türkiye'den