Mardin, Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele için toplandı

Mardinde Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele İl Koordinasyon İzleme ve Değerlendirme toplantısı, Vali Vekili Birkan Tatlısöz başkanlığında gerçekleştirildi.


Gündem 9.04.2021 13:00:00 0
Mardin, Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele için toplandı

MARDİN (İGFA) - İçişleri Bakanı Sayın Süleyman Soylu ve Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Sayın Zehra Zümrüt Selçuk’un video konferans yöntemiyle katıldığı toplantı Valilik Dara Toplantı Salonunda gerçekleştirildi. Bakan Soylu’nun yaptığı konuşmanın ardından toplantı, kadına yönelik şiddetle mücadele kapsamında uygulanan tedbirler ile kurumların yürüttüğü çalışmaların değerlendirmesiyle devam etti.

Toplantıya Mardin Vali Vekili Birkan Tatlısöz’ün yanı sıra Vali Yardımcısı Gürsel Temurci, Cumhuriyet Savcısı Çisem Uzunay Akan, İl Jandarma Komutan Yardımcısı Albay Tuncay Başar, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Cihangir Sağıroğlu, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Abdullah Yenigün, ilgili kurum müdürleri ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.

Kurumların gerçekleştirdiği çalışmalarının sunumun ardından toplantı, Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Koordinasyon Planının etkin bir şekilde uygulanmasını sağlamak ve kadına yönelik şiddet olaylarını en aza indirebilmek amacıyla görüş ile önerilerin ifade edilmesiyle son buldu.


2024 yılı Gençlik Kampları Ulusal Kamp Dönemi Başvuruları Başladı! Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü bünyesinde, 2002’den bu yana binlerce gence kapılarını açan, yaz, kış ve tematik kamplar olarak Ulusal Kamp Dönemi...
Ülkü’de Bilim Ve Bahar Şenliği Isparta Ülkü İlkokulu tarafından düzenlenen Bilim ve Bahar Şenliğinde öğrenciler bilim standı ve okul kermesi ile güzel bir gün geçirdiler.
Öğrenciler Eğirdir gölü kıyılarında çevre temizliği yaptı Öğrenciler Eğirdir gölü kıyılarında çevre temizliği yaptı
TCG GEDİZ- TCG BANDIRMA FIRKATEYNLERİ İLE ALANYA TCSG 92. SAHİL GÜVENLİK BOTU ZİYARETE AÇILIYOR TCG GEDİZ- TCG BANDIRMA FIRKATEYNLERİ İLE ALANYA TCSG 92. SAHİL GÜVENLİK BOTU ZİYARETE AÇILIYOR
ANTALYA GENÇLİK MERKEZİ PEHLİVANLARI ER MEYDANLARINDA BİZDE VARIZ DEDİLER ANTALYA GENÇLİK MERKEZİ PEHLİVANLARI ER MEYDANLARINDA BİZDE VARIZ DEDİLER