Mario Balotelli Adana Demirspor yolunda


Gündem 4.07.2021 14:00:00 0
Mario Balotelli Adana Demirspor yolunda

Süper Ligin yeni ekibi Adana Demirspor, İtalyan yıldız Mario Balotelliyi transfer etmek için kolları sıvadı.

ADANA (İGFA) - İtalyan futbolunun çılgın çocuğu Mario Balotelliye, Mavi Lacivert formayı giydirmek için harekete geçen Adana Demirsporda Başkan Murat Sancak, Balotelli ile yüzde 85 oranında anlaşma sağladıklarını söyledi.

Daha önce gerçekleştirilen görüşmelerin ardından kendisinden vazgeçtiklerini hatırlatan Sancak, "Balotelli bize kaptanımız aracılığıyla ulaştı ve gelmek istediğini söyledi. Çarşamba günü, Türkiyede olacak. Balotelliye vereceğimiz ücretin yarısını sponsor karşılayacak" dedi.


Eğirdir'de el bombaları bulundu Isparta'nın Eğirdir ilçesinde şoke eden gelişme, Babasultan Mevkiinde el bombası buldu. Ekipler hemen alarma geçti.
Kemer’de 19 Mayıs coşkusu gün boyu sürdü Kemer’de 19 Mayıs coşkusu gün boyu sürdü
Davraz mahallesindeki aquapark, masal park’a dönüyor Davraz Mahallesindeki Aquapark, Masal Park’a dönüyor. Kadın ve çocuk ağırlıklı şehrin en gözde park alanlarından birisi olacak alanda voleybol, basketbol sahaları, tenis kortu yer alacak.
Ukrayna, Romanya, Bulgaristan, Gürcistan, Kazakistan ve Dağıstan Cumhuriyeti’nin dansçı grupları Alanya'da Ukrayna, Romanya, Bulgaristan, Gürcistan, Kazakistan ve Dağıstan Cumhuriyeti’nin dansçı grupları Alanya'da
HÜDA PAR’dan Antalya Eczacı Odasına ziyaret Meslek odalarının sorunlarının tespitine yönelik başlatılan programlar kapsamında Antalya Eczacılar Odası’nı ziyaret eden HÜDA PAR Antalya İl Başkanı Muhammet Şerif Durmaz, burada oda başkanı Uzm. Ecz. İsmail Erçin ile bir araya g