Marmara Denizi’nde 3,5 büyüklüğünde deprem

Marmara Denizi’nde 3,5 büyüklüğünde deprem


Gündem 31.07.2025 14:39:49 0
Marmara Denizi’nde 3,5 büyüklüğünde deprem

AFAD, Marmara Denizi’nde, İstanbul’un Silivri ilçesi açıklarında 3,5 büyüklüğünde bir depremin meydana geldiğini duyurdu. Deprem Silivri başta olmak üzere İstanbul'un batı ilçelerinde de hissedildi.

İSTANBUL (İGFA) - Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı’ndan (AFAD) yapılan açıklamaya göre, saat 13:36:40’ta Marmara Denizi’nde, Silivri’ye 24,65 kilometre mesafede 3,5 büyüklüğünde bir deprem kaydedildi.

Yerin 9,91 kilometre derinliğinde olduğu belirtilen sarsıntı Silivri başta olmak üzere İstanbul’un batı ilçelerinde hissedildi ve kısa süreli paniğe neden oldu.

https://twitter.com/DepremDairesi/status/1950871167608279102

AFAD, şu ana kadar depremle ilgili herhangi bir hasar veya olumsuz durum bildirimi alınmadığını açıkladı.

Bursa İnegöl’de atıl alanlar ücretsiz otoparka dönüştürülüyor Bursa İnegöl’de atıl alanlar ücretsiz otoparka dönüştürülüyor
Kandıra Akçaova yolu konforlu ve güvenli Kandıra Akçaova yolu konforlu ve güvenli
İndirimli tevkifat oranlarında süre uzatımı İndirimli tevkifat oranlarında süre uzatımı
Prof. Dr. Erol Özvar yeniden YÖK Başkanı ve üyesi olarak atandı Prof. Dr. Erol Özvar yeniden YÖK Başkanı ve üyesi olarak atandı
Başkan Altay, Genç KOMEK oyun kampında 55 bin öğrenciyle buluştu Başkan Altay, Genç KOMEK oyun kampında 55 bin öğrenciyle buluştu