MASKİ mezarlık çeşmelerine özel bakım yaptı


Gündem 18.07.2021 11:30:00 0
MASKİ mezarlık çeşmelerine özel bakım yaptı

MASKİ Genel Müdürlüğü, Manisa’nın 17 ilçesindeki mezarlıklarda bulunan çeşmelerin bakım ve onarımını gerçekleştirerek, çeşmeleri Kurban bayramına hazırladı.

MANİSA (İGFA) - MASKİ Genel Müdürlüğü, yaklaşan bayram nedeniyle mezarlıklarda yer alan çeşmelerdeki çalışmalarına hız kazandırdı. Manisa merkez ve ilçelerdeki kabristanların çeşmelerinde bakım-onarım çalışması yapan MASKİ ekipleri, Manisa’nın 17 ilçesindeki mezarlıkları gezerek çeşmelerin akıp akmadığını kontrol etti.

Onarım gerektiren çeşmelerin tamirini yapan ekipler, vatandaşların kabir ziyaretinde mağdur olmaması için suların sorunsuz şekilde akmasını sağladı. Çalışmaları Abone İşleri Dairesi Başkanı Talip Akbaş da takip etti. Yaptığı çalışmalarla çeşmelere kesintisiz su temin eden MASKİ sayesinde, bayram dolayısıyla ailelerinin ve sevdiklerinin mezarlarını ziyaret edecek olan Manisalılar suyu rahatlıkla kullanabilecekler.


Akaryakıt fiyatlarında yeni uygulama: Artık yasak! 15 Mayıs'tan itibaren başlıyor Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK), akaryakıt fiyatları için çok kritik bir karara imza attı. Buna göre VMax, Vpro gibi ifadelerle daha yüksek fiyata satılan benzin ve motorin için tek fiyat dönemini başlattı. Karar Resmi Gaz
Benzin ve motorine dev indirim geliyor! Dolar kurundaki stabil durum devam ederse, pazartesi gece yarısı itibarıyla benzine 1.80 TL, motorine ise 1.20 TL indirim yapılacak. İndirim sonrası İstanbul, Ankara ve İzmir'de yeni fiyatlar belirlendi.
ISPARTA'DA GÜLCÜLER 12 BİN TON REKOLTE BEKLİYOR Hava sıcaklığının yüksek seyretmesi ile 10 gün öne alınan gül hasadı başladı. Bu yıl 12 bin ton rekolte bekleniyor.
Yalçın Küçüközkan: Play-off’ta yer almayı çok istiyorduk Yalçın Küçüközkan: Play-off’ta yer almayı çok istiyorduk
HDI Sigorta Kadınlar Türkiye Kupası'nda Yalıkavak ile Konyaaltı Belediyesi eşleşti HDI Sigorta Kadınlar Türkiye Kupası'nda Yalıkavak ile Konyaaltı Belediyesi eşleşti