Masumlar Apartmanı’ndan Kırmızı Oda’ya flaş transfer!


Gündem 16.06.2021 10:30:00 0
Masumlar Apartmanı’ndan Kırmızı Oda’ya flaş transfer!

TV8 ekranlarında yayınlanan Kırmızı Oda dizisinin sezon finali bölümünden ilk fragman yayınlandı. Dizinin 42. bölümünde TRT1 ekranlarında yayınlanan Masumlar Apartmanının Gülbeni Merve Dizdar, Kırmızı Odaya konuk oluyor.

TV8in sevilen dizisi Kırmızı Oda, 18 Haziran Cuma akşamı ekrana gelecek olan 42. bölümüyle sezon finali yapacak. Sezon finalinde, TRT1 ekranında yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisinden sürpriz bir isim konuk olacak.

KIRMIZI ODA SEZON FİNALİNDE NELER OLACAK?

Babası Vahitin ölümünden sonra Mitranın babasının yasak aşkı olduğunu öğrenen Zafer, eşine geri dönme kararı alıyor. Karısıyla el ele tutuşarak Doktor Hanıma gelen Zafer, karşısında Mitrayı görüyor.

Ciddi psikolojik hastalıkları olduğu bilinen Gülben, Esatın annesinin istediklerini yapmak için tedavi olmaya karar veriyor. Bunun için harekete geçen Gülben, yardım almak için Doktor Hanımın kliniğine gidiyor.

Kırmızı Oda dizisinde Gülbenin hikayesinin yeni sezonda da devam etmesi bekleniyor.


Böyle giderse Isparta'nın Eğirdir Gölü'nden su alabileceği alan kalmıyor Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Eğirdir Gölü ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Belediye olarak gölden yılda sadece 13 milyon met...
Güçlü bir millet, güçlü bir aileden oluşur Isparta Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Hüseyin Güçlü, 15-21 Mayıs Uluslararası Aile Haftası dolayısıyla açıklamalarda bulundu. İl Müdürü Güçlü ya...
Eğirdir'de el bombaları bulundu Isparta'nın Eğirdir ilçesinde şoke eden gelişme, Babasultan Mevkiinde el bombası buldu. Ekipler hemen alarma geçti.
Kemer’de 19 Mayıs coşkusu gün boyu sürdü Kemer’de 19 Mayıs coşkusu gün boyu sürdü
Davraz mahallesindeki aquapark, masal park’a dönüyor Davraz Mahallesindeki Aquapark, Masal Park’a dönüyor. Kadın ve çocuk ağırlıklı şehrin en gözde park alanlarından birisi olacak alanda voleybol, basketbol sahaları, tenis kortu yer alacak.