Mehmet Şimşek : Yeni Burdur’u iktidarıyla muhalefetiyle el ele vererek inşa edeceğiz

Cumhur ittifakı Burdur Belediye Başkan adayı Mehmet Şimşek kendi sosyal medya hesabı üzerinden “Burdur Tramvay” projesinin tanıtım filmini paylaştı.


Siyaset 29.03.2024 03:49:00 0
Mehmet Şimşek : Yeni Burdur’u iktidarıyla muhalefetiyle el ele vererek inşa edeceğiz

Cumhur İttifakı Burdur Belediye Başkan Adayı Mehmet Şimşek konuyla ilgili yaptığı açıklamada:

Sevgili Hemşerilerim,
Burdur Tramvay projemiz şehir içi ulaşımımızı büyük ölçüde rahatlatacak önemli bir uygulama olacak. TCDD'nin yetkili uzmanlarının katkılarıyla projemizin ön fizibilite raporu tamamlandı. Bunun müjdesini daha önce sizlerle paylaşmıştım.
Sevgili Hemşerilerimi,
Bu proje benim için ayrı bir öneme sahip. Bu proje de olduğu gibi, eğer Burdur olarak bizler, iktidar ve muhalefet milletvekillerimizle, devletimizin ilgili kurumlarıyla ve sivil toplum örgütlerimizle el ele verirsek, şehrimize çok daha büyük ve güzel hizmetler, eserler kazandırabiliriz.
Burdur Tramvay projemize ilgi gösterip, destek veren Milletvekillerimiz Sayın Adem Korkmaz ve Sayın Mustafa Oğuz'a ayrı ayrı teşekkür ederim. Ayrıca, bu projemize özel bir önem veren TCDD'nin değerli yönetici ve uzmanlarına da Burdur Halkı adına şükranlarımı sunuyorum.
Yeni Burdur'u, iktidarıyla muhalefetiyle, tüm sivil toplum kuruluşları ve tüm hemşerilerimizle birlikte, el ele vererek, inşa edeceğiz.” dedi.


 


Adıyaman'da polis cinnet geçirdi! 2 şehit Adıyaman'da polis cinnet geçirdi! 2 şehit
Konuk delegasyon Manisa'da ağırlandı Konuk delegasyon Manisa'da ağırlandı
İYİ Parti'nin yeni başkanı belli oldu İYİ Parti'nin yeni başkanı belli oldu
İl Genel Meclisi Başkan ve üyelerinden Başdeğirmen’e ziyaret Isparta İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Ali Ertuğrul ve 25. Dönem İl Genel Meclisi Üyeleri, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’i ziyaret etti.
Lokanta ve kafelerde, yiyecek ve içecek KDV oranları artırıldı! Lokanta ve kafelerde yüzde 8 olarak uygulanan KDV oranı yüzde 10’a, yüzde 18 olarak uygulanan KDV oranıysa yüzde 20’ye çıkarıldı.