Mehmetçik hudutta göz açtırmıyor!

Milli Savunma Bakanlığı, Türkiyeden Yunanistana ve Suriyeden Türkiyeye yasa dışı yollarla geçmeye çalışan biri DEAŞlı, 3ü PKK/KCKlı 7 kişinin yakalandığını açıkladı.


Gündem 1.10.2021 13:00:00 0
Mehmetçik hudutta göz açtırmıyor!

ANKARA (İGFA) - Milli Savunma Bakanlığı, terörle mücadelenin hudutlarda da sürdüğünü belirtti. Türkiye'den Yunanistan'a ve Suriye'den Türkiye'ye yasa dışı yollarla geçmeye çalışan 7 şahsın hudut birlikleri tarafından yakalandığını açıkladı. Bakanlık sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, hudut birliklerince yakalanan 7 şahısın 3'ünün PKK/KCK, 1'inin de DEAŞ terör örgütü mensubu olduğunu belirledi.

 

https://twitter.com/tcsavunma/status/1443851760146292738

Yalvaç'ta Hıdırellez şenlikleri başlıyor Yalvaç'ta Hıdırellez şenlikleri başlıyor
SERİK’TE 7. FERMALI AV KÖPEKLERİ YARIŞMASI DÜZENLENDİ Serik Avcılık Atıcılık Derneği tarafından düzenlenen 7. Fermalı Av Köpekleri Mera Yarışması Antalya’da yapıldı.
ANTALYA'YA GELEN TURİST SAYISI 2 MİLYONU GEÇTİ Antalya'ya yılın şubat, mart. nisan ve mayıs ayında 2 milyon 66 bin 962 turist geldi. Bu sayı, kent turizminde tüm zamanların en iyi başlangıcı olarak tarihe geçti.
Senirkent'te 25 İşçi İşten çıkarıldı 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinin ardından Senirkent'te yeni başkanın ilk icraatı ne oldu
Yalvaç Belediye Meclisi iki kritik maddeye onay vermedi Kamuoyunun merakla beklediği araç satışı ile GÖLTAŞ hisselerinin satışı konusunda meclis Başkan Kodal’a vize vermedi.