Memduh Büyükkılıç’tan Kayserispor kongresinde


Gündem 28.06.2021 08:30:00 0
Memduh Büyükkılıç’tan Kayserispor kongresinde

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Berna Gözbaşı’nın güven tazelediği Kayserispor Olağan Genel Kurulu’nda birlik, beraberlik ve dayanışma mesajları verdi.

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
Başkan Memduh Büyükkılıç, Kadir Has Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen olağan genel kurulu’nda Kayserispor’un şehrin çok önemli bir değeri olduğuna işaret ederek, birlik ve beraberlik içerisinde hareket edilmesinin önemine vurgu yaptı. Kayseri’nin değerleri olduğunu kaydeden ve örnek olarak Mimar Sinan’ı, Erciyes’i ve Kayserispor’u gösteren Başkan Büyükkılıç, “Sadece teşekkür etmek, sadece dua etmek yetmez. Bunun yanında mali destekte mutlaka olmazsa olmazı. Şimdi şehir olarak bizim sıkıntımız yok. Cami diyoruz, okul diyoruz, sağlık ocağı diyoruz. Destek buluyoruz. Ama spor denilince biraz sıkıntıya giriyoruz. Demek ki güven sıkıntısı mı vardı” dedi.


Divan Başkanlığı’nı Yılmaz Büyüknalbant’ın yaptığı ve Berna Gözbaşı’nın güven tazelediği genel kurula, önceki dönem Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, AK Parti Milletvekili İsmail Emrah Karayel, MHP Milletvekili Baki Ersoy, CHP Milletvekili Çetin Arık, AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çalış ve bazı ilçe belediye başkanları ile çok sayıda davetli ve delegeler katıldı.


Eğirdir'li Judocular Ordu'ya gidiyor Eğirdir'li Judocular Ordu'ya gidiyor
Isparta'da yağmur sonrası rengarenk görüntüler Isparta, son yağmurların ardından doğal bir görsel şölene ev sahipliği yapıyor. İkindi saatlerinde gökyüzünde beliren muhteşem gökkuşağı, şehre adeta büyülü bir atmosfer kazandırıyor.
Şehit Astsubay Şen, gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı Şırnak'ta devriye görevi sırasında meydana gelen trafik kazasında şehit olan Jandarma Astsubay Çavuş Mustafa Şen (23) memleketi Antalya'da toprağa verildi. 51'inci doğum gününde anne Ayşe Şen, oğlunun Türk bayraklı tabutu yanında
Uluborlu belediye Başkanı Bakır ISTUDAK üyelerini misafir etti Uluborlu Belediye Başkanı Ahmet Oğuz Bakır, bölgede gerçekleştirilen doğa yürüyüşünün ardından, ISTUDAK Dernek üyeleri ile bir araya geldi.
Karamanlı'nın kadın kaymakamı ilçeye veda etti Karamanlı'nın kadın kaymakamı ilçeye veda etti