Menderes Türel’e ziyaret: Gazipaşa zeytinada mahalle muhtarı ve SYDV müdürü misafir oldu

AK Parti MKYK Üyesi ve eski Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Gazipaşa Zeytinada Mahalle Muhtarı Hasan Mesut Uysal ile Muratpaşa Kaymakamlığı SYDV Müdürü Gürbüz Şimşek’i konuk etti. Ziyarette yerel yönetim ve sos


Gündem 29.05.2025 21:14:00 0
Menderes Türel’e ziyaret: Gazipaşa zeytinada mahalle muhtarı ve SYDV müdürü misafir oldu

AK Parti MKYK Üyesi ve eski Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, önemli isimleri ağırlamaya devam ediyor. Türel, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Gazipaşa Zeytinada Mahalle Muhtarı Hasan Mesut Uysal ve Muratpaşa Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Gürbüz Şimşek’i misafir ettiğini duyurdu.

Gerçekleşen ziyaret sırasında bölgesel sorunlar, mahallelerdeki sosyal yardım faaliyetleri ve yerel yönetimlerin rolü üzerine karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Türel, bu tür ziyaretlerin toplumsal dayanışmayı güçlendirdiğine dikkat çekerek, sosyal yardımlaşma faaliyetlerinde emeği geçen herkese teşekkür etti.

Ziyaretin ardından yapılan açıklamada, Türel'in hem yerel yöneticilerle iş birliği içinde olmaya devam edeceği hem de Antalya’nın her köşesindeki gelişmeleri yakından takip ettiği vurgulandı.

ÇORUH EDAŞ'tan kamuoyuna elektrik kullanımı uyarısı ÇORUH EDAŞ'tan kamuoyuna elektrik kullanımı uyarısı
Kayseri Talas personelin Başkan Yalçın'dan moral mesajı Kayseri Talas personelin Başkan Yalçın'dan moral mesajı
Kayseri Melikgazi Havacılık Lisesi velilere tanıtıldı Kayseri Melikgazi Havacılık Lisesi velilere tanıtıldı
Terfi eden Kayseri polisi ödüllendi Terfi eden Kayseri polisi ödüllendi
Bursa İnegöl'de Altın Mobilya KKTC'nin Bursa İnegöl'de Altın Mobilya KKTC'nin