Merkez Bankası faizi sabit bıraktı


Gündem 14.07.2021 15:30:00 0
Merkez Bankası faizi sabit bıraktı

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, bir hafta vadeli repo ihale faiz oranını (politika faizi) yüzde 19da sabit bıraktı.

ANKARA (İGFA) - Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankasından (TCMB) faiz oranlarına ilişkin yapılan duyuruda, Para Politikası Kurulunun (PPK) Başkan Şahap Kavcıoğlu başkanlığında toplandığı belirtildi.

Duyuruda, Para Politikası Kurulunun (Kurul), politika faizi olan bir hafta vadeli repo ihale faiz oranının yüzde 19 düzeyinde sabit tutulmasına karar verdiği kaydedildi.

Gelişmiş ülkeler başta olmak üzere dünya genelinde aşılamanın hızlanmasının küresel ekonomide toparlanma sürecini desteklediğinin belirtildiği açıklamada diğer kararlar şöyle açıklandı.

https://twitter.com/Merkez_Bankasi/status/1415271397933322241

Başkan Pekyatırmacı: “Başarılarımız asla tesadüf değil” Başkan Pekyatırmacı: “Başarılarımız asla tesadüf değil”
Çiğlili sporseverler sağlıklı beslenme seminerinde buluştu Çiğlili sporseverler sağlıklı beslenme seminerinde buluştu
Sakarya Bike Fest’te bayram coşlusu Sakarya Bike Fest’te bayram coşlusu
İlaç raporlarıyla ilgili yeni karar Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, raporlu kronik Hepatit B ve D, diyabet ve kardiyoloji ilaçlarının artık aile hekimlerince yazılabileceğini bildirdi. Işıkhan, aile hekimlerinin reçete edebildiği ilaçların sayısını
MİT'ten çocuklara sosyal medya uyarısı Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT), resmi internet sayfasında, çocuklara sosyal medya mecralarını güvenli ve dikkatli şekilde kullanabilmesi için neler yapmaları gerektiğine ilişkin uyarılarda bulundu. MİT uyarılarında, hesapların g