Mersin'de 14,5 milyon dal makaron ele geçirildi

Mersin'de 14,5 milyon dal makaron ele geçirildi


Gündem 7.07.2024 12:08:18 0
Mersin

Mersin'de Gümrükler Muhafaza Genel Müdürlüğü Tütün ve Tütün Mamulü Kaçakçılığı ile mücadele Özel Ekibi'nce bir fabrikanın deposunda gerçekleştirilen aramada 14 milyon 400 bin dal makaron ile 39 bin 515 adet mükerrer bandrol olduğu değerlendirilen eşyalara el konuldu.

ANKARA (İGFA) - Mersin'de Silifke Cumhuriyet Başsavcılığı'nın soruşturması kapsamında bir fabrikanın deposuna gümrük ekipleri tarafından operasyon düzenlendi.

Ticaret Bakanlığı'na bağlı Gümrükler Muhafaza Genel Müdürlüğü Tütün ve Tütün Mamulü Kaçakçılığı ile Mücadele Özel Ekibince Mersin ilinde yürütülen çalışmalar sonucu, Taşucu Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Bölge Amirliği personellerinin de katılımıyla yapılan aramada 14 milyon 400 bin dal makaron ve 39 bin 515 adet mükerrer bandrol olduğu değerlendirilen eşyalara el konuldu.

Olayla ilgili olarak 1 kişi hakkında adli tahkikat başlatılmış olup şüpheli şahıs gözaltına alındı.

El konulan eşyanın gümrüklenmiş değeri yaklaşık 20 milyon Türk lirası olduğu tespit edildi.


Antalya'da hava durumu! 6.10.2024 Antalya Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğünden yapılan açıklamada yarın havanın az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.
Akdeniz üniversitesi tıp fakültesi öğretim üyelerine ödül Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi öğretim üyeleri tarafından gerçekleştirilen nadir ve zorlu operasyonun bilimsel çalışması Minimal İnvaziv Jinekolojik Cerrahi Kongresi’nde bu yıl en iyi bildiri ödülüne layık görüldü.
Burdur Baro'suna ilk kadın seçildi Burdur Barosu başkanlığına Meltem Özdemir seçildi. İlk kadın baro başkanı unvanını kazanan Özdemir, 162 oy alarak seçimleri kazandı. Detaylar haberimizde.
Altın Portakal Film Festivali" geleneksel kortejiyle başladı Antalya Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde, 61’incisi düzenlenen Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali’nin geleneksel Cam Piramit önünden başlayan kortej geçişine, aralarında Salih Güney, Burak Serdar Şanal, Mehmet
Ak Parti ve Milletvekili Mustafa Oğuz vefat eden teyzesi Hatice Dalgar için mesaj paylaştı Ak Parti Burdur Milletvekili Mustafa Oğuz, teyzesi olan eski kadın kolları başkanı ve mevcut il genel meclis üyesi Hatice Dalgar vefat etti.