MEYDAN AVM'NİN TAMAMI EYLÜL AYINDA AÇILACAK


Gündem 6.07.2021 01:31:00 0
MEYDAN AVM

Yeni ismi ile Isparta Meydan AVM Kültür Merkezi'nin 1. Etabı olan Belediyeye ait Kültür Merkezi açıldı. 

Açılış proğramından sonra misafir heyet kirazlı dere mevkiinde Isparta Belediyesinin yapmış olduğu  yatırımlarını inceledi.

Düzenlenen Törene, TBMM Başkanvekili Süreyya Sadi Bilgiç, Isparta Valisi Ömer Seymenoğlu, Burdur Valisi Ali Arslantaş, TMSF Başkanı Muhiddin Gülal, AK Parti Isparta Milletvekilleri Recep Özel ile Mehmet Uğur Gökgöz, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, il genel Meclis Başkanı Serkan Keskin, ilçe Belediye Başkanları, il genel ve belediye Meclis Üyeleri, stk temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı. TMSF Başkanı Muhiddin Gülal, ITKM inşaatı ve Isparta Meydan AVM'nin Eylül ayında tamamının açılacağını müjdeledi.


Akaryakıt fiyatlarında yeni uygulama: Artık yasak! 15 Mayıs'tan itibaren başlıyor Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK), akaryakıt fiyatları için çok kritik bir karara imza attı. Buna göre VMax, Vpro gibi ifadelerle daha yüksek fiyata satılan benzin ve motorin için tek fiyat dönemini başlattı. Karar Resmi Gaz
Benzin ve motorine dev indirim geliyor! Dolar kurundaki stabil durum devam ederse, pazartesi gece yarısı itibarıyla benzine 1.80 TL, motorine ise 1.20 TL indirim yapılacak. İndirim sonrası İstanbul, Ankara ve İzmir'de yeni fiyatlar belirlendi.
ISPARTA'DA GÜLCÜLER 12 BİN TON REKOLTE BEKLİYOR Hava sıcaklığının yüksek seyretmesi ile 10 gün öne alınan gül hasadı başladı. Bu yıl 12 bin ton rekolte bekleniyor.
Yalçın Küçüközkan: Play-off’ta yer almayı çok istiyorduk Yalçın Küçüközkan: Play-off’ta yer almayı çok istiyorduk
HDI Sigorta Kadınlar Türkiye Kupası'nda Yalıkavak ile Konyaaltı Belediyesi eşleşti HDI Sigorta Kadınlar Türkiye Kupası'nda Yalıkavak ile Konyaaltı Belediyesi eşleşti