MİLLİ GURURUMUZ RÜMEYSA COŞKUN BALKAN ŞAMPİYONU


Spor 13.09.2020 22:23:00 0
MİLLİ GURURUMUZ RÜMEYSA COŞKUN BALKAN ŞAMPİYONU

MİLLİ GURURUMUZ RÜMEYSA COŞKUN BALKAN ŞAMPİYONU


Ülkemizi U-20 Balkan Atletizm Şampiyonası’nda temsil eden Milli Sporcumuz Rümeysa Coşkun altın madalya kazandı.


ISPARTA atletizmdeki Milli gururu Beşiktaş Spor Kulübü sporcusu Rümeysa Coşkun, İstanbul’da gerçekleştirilen U-20 Balkan Atletizm Şampiyonası’nın ilk gününde ülkemizi 3000 Metre yarışmasında ülkemizi temsil etti.


3000 Metre yarışını 9 dakika 49 saniye derece ile bitiren Milli Sporcumuz Rümeysa Coşkun, rakiplerini geride bırakarak altın madalyanın sahibi oldu.


İl Müdürü Murat Gevrek, Balkan Şampiyonu olarak ülkemizi ve ilimizi gururlandıran Rümeysa Coşkun ve antrenörleri Lütfü - Sibel Yılmaz'ı tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi

ISPARTA 3. TURİZM VE GASTRONOMİ FUARI ISPARTA 3. TURİZM VE GASTRONOMİ FUARI
Hava değişiyor! Antalya'da rüzgar etkili olacak, sıcaklıklar azalacak Antalya Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğünden yapılan açıklamada yarın havanın az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Hava sıcaklığının ise iç kesimlerde 3 ila 5, sahil kesimlerinde 1 ila 3 derece azalması bekleniyor.
Başkan Başdeğirmen: Kadın voleybol takımı şehrimiz için büyük kazanç Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Kulübü bünyesinde kurulan ve Isparta’nın ilk profesyonel kadın voleybol takımı sporcuları Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’i ziyaret etti. Başkan Başdeğirmen, “Isparta’mızda ilk kez prof
“Başkanımızın Isparta’ya kazandırdığı projeler şehrimizin aynası oldu” Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Aşağıgökdere Köyü’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Köy halkının yoğun ilgi gösterdiği buluşmada, köyün sorunları konuşuldu. Başkan Başdeğirmen, köy halkının isteklerini not alarak, sor
Vali Erin, Gazilerle Komando Tugayı’nda Bir araya geldi Isparta Valisi Abdullah Erin, 19 Eylül Gaziler Günü öncesinde kahraman gazilerle bir araya gelerek anlamlı bir mesaj paylaştı.