Mimarlar Odasının Bursa temalı fotoğraf yarışması sonuçlandı

Mimarlar Odası Bursa Şubesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen ve bu sene Kastamonu Entegre, Uçak Asansör, One Lift Asansör ve Elit Prefabrik firmalarının sponsorluğunda 5.’si gerçekleştirilen ulusal fotoğraf yarışması sonuçlandı.


Gündem 9.04.2021 12:30:00 0
Mimarlar Odasının Bursa temalı fotoğraf yarışması sonuçlandı

BURSA (İGFA) - Mimarlar Odası Bursa Şubesinin bu yıl “Yeşil mi Bursa?” ana temasıyla düzenlenen ve ülke genelinden toplam 241 fotoğrafın katıldığı yarışmada birinciliği Furkan Taşçı kazandı. İlhan Gök ikinci, Fahrettin Becerenin üçüncü olduğu yarışmada, Erdal Yavuzak ile Mücahit Halil Mercanın fotoğrafları ise mansiyon ödülü kazandı. Yarışmada 23 eser ise satın almaya layık görüldü.

"EL BİRLİĞİ İLE BURSADA GELDİĞİMİZ NOKTA!"

Ulusal düzeyde gerçekleştirilen yarışmanın ardından değerlendirmelerde bulunan Mimarlar Odası Bursa Şubesi Başkanı Şirin Rodoplu Şimşek, yarışmaya katılan fotoğrafların amacı net olarak ortaya koyduğunu belirterek, "Elbirliği ile Bursa’nın ne hale getirdiğimiz seçkiye katılan eserlerden çok net okunmaktadır. Dolayısıyla kentimize fotoğrafçılar gözüyle dışardan baktığımız bu yarışmayı vesile kabul edip şapkalar öne konmalı, kenti yönetenler başta olmak üzere tüm kullanıcılar bundan sonrası için gereğini yapmalıdır” diye konuştu.


ALANYA İLÇE JANDARMA KOMUTANLIĞI TARAFINDAN GENEL TRAFİK UYGULAMASI YAPILDI ALANYA İLÇE JANDARMA KOMUTANLIĞI TARAFINDAN GENEL TRAFİK UYGULAMASI YAPILDI
Baib: İhracatımız kesintisiz sürüyor Batı Akdeniz’den Nisan ayında gerçekleşen ihracat geçen yılın Nisan ayına göre yüzde 5,92 oranında artış gösterdi ve 220 milyon 686 bin Dolar oldu.
Kepez’in sultanlarından ilk galibiyet Bölgesel Lig Final Müsabakalarında ilk rakibi Bodrum temsilcisini 3-0 yenen Kepez’in file sultanları, 2’inci Lig’e geri dönme yolunda ilk adımını attı
Medyanın kalbi Alanya'da attı Medyanın kalbi Alanya'da attı
Wings for Life World Run'da kazananlar belli oldu Wings for Life World Run'da kazananlar belli oldu