Mimarlar rafting heyecanı yaşadı

Mimarlar rafting heyecanı yaşadı


Yaşam 22.07.2025 13:36:17 0
Mimarlar rafting heyecanı yaşadı

TMMOB Mimarlar Odası Bursa Şubesi, doğayla iç içe ve yaratıcılığı teşvik eden farklı bir etkinliğe imza attı.

BURSA (İGFA) - Şube üyeleri, Orhaneli Kocasu Çayı’nda "Raftingte Yaratıcılık Rüzgarı" temasıyla düzenlenen etkinlikte buluştu. Rafting öncesi açıklamalarda bulunan Mimarlar Odası Bursa Şubesi Sosyal ve Kültürel Etkinlikler komitesi Başkanı Bahar Kuş, doğayla kurulan ilişkinin mimarlık pratiğine de yansıdığını belirterek, “Yalnızca mesleki değil, sosyal dayanışmamızı da güçlendiren bu tür etkinliklerle doğadan ilham alıyor, birlikte üretmenin heyecanını farklı ortamlarda yaşıyoruz” dedi.

Zorlu parkur boyunca birlikte kürek çeken mimarlar, su üzerinde hem adrenalin dolu hem de eğlenceli anlar yaşadı. Etkinlik, katılımcıların doğayla iç içe geçirdiği keyifli dakikaların ardından hatıra fotoğraflarıyla sona erdi.

TBMM tatilde! Üç komisyon çalışmayı sürdürecek TBMM tatilde! Üç komisyon çalışmayı sürdürecek
Resmi burslu öğrencilerin ödemeleri arttı! Ödemeler için yeni tebliğ yayımlandı Resmi burslu öğrencilerin ödemeleri arttı! Ödemeler için yeni tebliğ yayımlandı
Yağlık ayçiçeği tohumu ve ham yağ ithalatına kontenjan açıldı Yağlık ayçiçeği tohumu ve ham yağ ithalatına kontenjan açıldı
E-ticarette devlerin iş birliği E-ticarette devlerin iş birliği
İYİ Parti'li Türkoğlu PKK saldırıları ve tahliyeleri sordu İYİ Parti'li Türkoğlu PKK saldırıları ve tahliyeleri sordu